My Arsenal
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
sa ayt mat için hoca arıyorum hedef 20 net lti pko yapmak istemiyorum analatik trigonometri logaritma ve diziler 2 derece denklem ve eşitsizlik düşünüyorum
28 günde olan mert hoca mı? Ben 15 tatilde 45 günlük kısmı izledim ve çok şey kattı bana. Çok temelden limit ve Türev öğrensen yaparsın. İnan bana bu konular öncekilerden çok daha kolay. Karşına öyle bir denklem sorusu gelir ki kalem oynatamazsın ama lti öyle değil.sa ayt mat için hoca arıyorum hedef 20 net lti pko yapmak istemiyorum analatik trigonometri logaritma ve diziler 2 derece denklem ve eşitsizlik düşünüyorum
yaşar hoca mathman onun kampı eyüp b isterdim am ayt temel zayıf28 günde olan mert hoca mı? Ben 15 tatilde 45 günlük kısmı izledim ve çok şey kattı bana. Çok temelden limit ve Türev öğrensen yaparsın. İnan bana bu konular öncekilerden çok daha kolay. Karşına öyle bir denklem sorusu gelir ki kalem oynatamazsın ama lti öyle değil.
Eyüp B iyi güzel zamanın az önermem. Konu anlatım kitabında soru tipi az ve bazen önemli işlemleri atlayabiliyor kafadan yapıyoryaşar hoca mathman onun kampı eyüp b isterdim am ayt temel zayıf
eyüp b yi mi önermedin yoksa yaşar hocayımı ?Eyüp B iyi güzel zamanın az önermem. Konu anlatım kitabında soru tipi az ve bazen önemli işlemleri atlayabiliyor kafadan yapıyor
Yaşar hocayı bilmiyorum. Eyüp b iyi güzeldir ben de izliyorum ama temel gerektiren bir kitap bence. Tüm soru tipleri de yok video kitabındaeyüp b yi mi önermedin yoksa yaşar hocayımı ?