Yardım Kablosuz mouse onerisi

Connex

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
arkadaslar bu parolapara ve ıyızıco 1k ındırım ıle mouse almak ıstıyorum bu atk droganfly a9 mu alınır yoksa plus olan mı aradakı fıyat farkına deger mı mouse ıhtıyacım yok sadece kablosuz dıye alıcam max 500-600 vermek ıstıyorum daha az olsa daha da ıyı olur baska onerecegınız var mı

arkadaslar bu parolapara ve ıyızıco 1k ındırım ıle mouse almak ıstıyorum bu atk droganfly a9 mu alınır yoksa plus olan mı aradakı fıyat farkına deger mı mouse ıhtıyacım yok sadece kablosuz dıye alıcam max 500-600 vermek ıstıyorum daha az olsa daha da ıyı olur baska onerecegınız var mı
indirim olayı nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirim nasıl oluyor tam oalrak analtırmısın

indirim olayı nedir

indirim nasıl oluyor tam oalrak analtırmısın
bende yenı gordum hocam kayıt olup alısverıs yapınca casback verıyormus

dostum monster ghost pro aldım 54 gram kuveytturk ile 12 ay vade farksız aylık 200 tl oduyorum tavsıye ederım kutunun ıcınden kaucuk cıkıyor yapıştırabılıyorsun tıklama ve tutma yerlerıne extra grip sağlıyor bu sayede alabilirsin

dostum monster ghost pro aldım 54 gram kuveytturk ile 12 ay vade farksız aylık 200 tl oduyorum tavsıye ederım kutunun ıcınden kaucuk cıkıyor yapıştırabılıyorsun tıklama ve tutma yerlerıne extra grip sağlıyor bu sayede alabilirsin
cok reıs o kadar veremem ya

nasıl yapılıyo

gaminggen kampanyasını bulamadım

buldum şuanda gamnggen de itopyada var ama ilk 1500kişiye yazıyor ne kadar kaldığını nerden öğrenicem

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,956
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri