Merhabalar herkese. PC de kullanmak için gamepad arıyorum Forza vs. Oynamak için Max 2.5k bütçem var ama 2k bandında bir şey olursa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Güzel görünüyorlar hocam sağolun ilgilendiğiniz için sizce kk2 t mi kk3 pro mu daha kullanışlı olur arada 100 TL fark var pek sorun olmaz sanırsam.![]()
Gulikit Markalı Ürünler
GuliKit, özellikle Hall Effect (manyetik) joystick teknolojisini erken benimseyen ve bu sayede stick drift (kayma) sorununu ortadan kaldıran ürünlerle tanınır.www.gaming.gen.tr
Bu fiyata daha iyisini bulamazsın
Kingkong 3 ProGüzel görünüyorlar hocam sağolun ilgilendiğiniz için sizce kk2 t mi kk3 pro mu daha kullanışlı olur arada 100 TL fark var pek sorun olmaz sanırsam.
Eğer baz fiyattan alıcaksanız ciddi anlamda Cyclone 2 daha iyi bir ürün. Kampanya kullanıcaksanız kk3 pro alın derim.Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın açıkçası sistem full siyah olduğundan bende kk3 pro tercih edeceğim gibi duruyor.
Papara gibi ön ödemeli kart uygulaması. İçerisine bakiye yüklüyorsunuz sanal kart ile oradan harcama yapıyorsunuz ilk alışverişe özel 800 e 400 veriyor. (400 çekilebilir.)Hocam bu
Hocam bu paropara cashback nedir? biraz açarmısınız.
Teşekkürler hocam anladım o fiyata geliyorsa kk3 çok iyimiş.Gaminggende ödeme kısmına iyzico ile öde seçeneği var oraya tıklayıp parolapara kart bilginizi girmeniz yeterli. (Daha önceden parolapara ve İyzico ya kayıt olup kampanyaya tıklamanız laızm.)