Arkadaşlar şimdilik bu monitörü almayı düşünüyorum sizce nasıl? Ve ayriyeten önereceğiniz başka bir monitör var mı? 360hz gereksiz ise daha düşük fiyatlı ürünlere de dönebilirim. Daha çok rekabetçi oynadığım için yüksek hzli monitör istiyorum
Yüksek fps alıyorum usta 400 ve üstü genelde. 7500f ve 4070super var. 2k monitör düşünüyordum fakat daha fazla rekebatçi oynuyorum ve 27inç bana çok büyük gelir. Sen ne dersin bu konudaGayet güzel bir monitör alınabilir her ihtiyacınızı karşılar. Ayrıca hali hazırda oyunlarda aldığınız FPS değerine göre değişir bu, yani eğer 250 FPS alıyorsanız 360hz almanın bir anlamı yok çünkü maksimum 250 FPS alabileceksiniz. O yüzden oynadığınız rekabetçi oyunlarda ki FPS değerlerine bakıp ona göre karar verin.
Eğer çok fazla rekabetçi oynuyorsan 24" iyidir, ayrıca ben yinede 2K almanı tavsiye ederim çünkü bir oyuncuysan illa ki diğer hikayeli oyunlarıda merak edersin girer oynarsın, o zaman daha iyi hissedersin oyunu. Büyük ekranın tadı bir başka tabii ki ama rekabetçide tüm ekrana hakim olmak biraz zor olabilir. Tamamen sana kalmış aslında, eğer E-spor gibi bir kariyer hedefin yoksa çokta takılma bence, görsel olarak sana hitap eden kullanırken zorlanmayacağın bir ürün tercih et ve keyfine bak.Yüksek fps alıyorum usta 400 ve üstü genelde. 7500f ve 4070super var. 2k monitör düşünüyordum fakat daha fazla rekebatçi oynuyorum ve 27inç bana çok büyük gelir. Sen ne dersin bu konuda
Bak böyle diyerek kafamı karıştırdınEğer çok fazla rekabetçi oynuyorsan 24" iyidir, ayrıca ben yinede 2K almanı tavsiye ederim çünkü bir oyuncuysan illa ki diğer hikayeli oyunlarıda merak edersin girer oynarsın, o zaman daha iyi hissedersin oyunu. Büyük ekranın tadı bir başka tabii ki ama rekabetçide tüm ekrana hakim olmak biraz zor olabilir. Tamamen sana kalmış aslında, eğer E-spor gibi bir kariyer hedefin yoksa çokta takılma bence, görsel olarak sana hitap eden kullanırken zorlanmayacağın bir ürün tercih et ve keyfine bak.
Hocam bende bir oyuncuyum hem hikayeli oyunları hemde rekabetçi oyunları çok severim ve her gün oynarım. Bende bir monitör alacağım ve benim tercihim 27" oled 2k çünkü benim bir hedefim yok turnuvalara katılmıyorum e sporcu olmayacağım o yüzden bana görsel kalite lazım yani ekrana bakınca güzel renkler akıcı hareketler görmek isterim ve o hikayeli oyunları sinema filmi izler gibi oynamak isterim ki aldığım zevk katlansın. Belki bu düşüncem biraz daha aydınlatır seniBak b
Bak böyle diyerek kafamı karıştırdınhangisine yönelsem bilemedim bu sefer
Ben de seninle aynı şekilde bir oyuncuyum fakat sadece daha fazla rekabetçi ve yüksek eloda oynuyorumHocam bende bir oyuncuyum hem hikayeli oyunları hemde rekabetçi oyunları çok severim ve her gün oynarım. Bende bir monitör alacağım ve benim tercihim 27" oled 2k çünkü benim bir hedefim yok turnuvalara katılmıyorum e sporcu olmayacağım o yüzden bana görsel kalite lazım yani ekrana bakınca güzel renkler akıcı hareketler görmek isterim ve o hikayeli oyunları sinema filmi izler gibi oynamak isterim ki aldığım zevk katlansın. Belki bu düşüncem biraz daha aydınlatır seniSende kendine bi sor neyi seviyorsun bu monitör ile ne yapmak istiyorsun ondan sonra bi karar ver.
Ben kendim için çok fazla OLED monitör araştırdığım için diğer panellerde şunu alabilirsin diye bir öneri veremiyorum maalesef ama eğer istersen bi hafta sonu yada gün içinde bir boşluğunda Vatan Bilgisayar yada Mediamarkt tarzı bir yere git kendi gözünle gör 27" ne kadar büyük rahatsız eder mi. Ondan sonra eğer kafana yatarsa model araştırmaya başla hatta o zaman yeni konu açarsın birlikte araştırırız.Ben de
Ben de seninle aynı şekilde bir oyuncuyum fakat sadece daha fazla rekabetçi ve yüksek eloda oynuyorumama tabi haklısın bu konuda hak veriyorum. Geçenlerde 2k çözünürlükteki monitörlerin örnek veriyorum 1280x960da çok iyi görüntü vermediğini söylüyolardı fhd monitörlere kıyasla. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi
peki senin önerin ne olur 2k monitörde yani bi asusun var pivot 260hz 2k. O vardı önceden aklımda. Eğer 2kya dönersem umarım 27inç büyük gelmez
![]()
Tamam reis çok sağ ol artık karar veriririm bi şekilde ve alırım bi monitörBen kendim için çok fazla OLED monitör araştırdığım için diğer panellerde şunu alabilirsin diye bir öneri veremiyorum maalesef ama eğer istersen bi hafta sonu yada gün içinde bir boşluğunda Vatan Bilgisayar yada Mediamarkt tarzı bir yere git kendi gözünle gör 27" ne kadar büyük rahatsız eder mi. Ondan sonra eğer kafana yatarsa model araştırmaya başla hatta o zaman yeni konu açarsın birlikte araştırırız.