TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Hocam 1800 kredi verdi bunu almak için ne kadar harcamamız gerekiyor ? Parça parça verdiği kredinin süresi var mı ?
Ben 500 tllik ürün alıp iade ettim x2 jeton ile alışveriş yaptım verdi ama parça parça verdiği için 1 hafta sonra hepsini alabiliyoruz

Ben 500 tllik ürün alıp iade ettim x2 jeton ile alışveriş yaptım verdi ama parça parça verdiği için 1 hafta sonra hepsini alabiliyoruz
ondan sonra ne kadar alışveriş yapmak gerekiyor süre sınırı var mı ? Temuda kredim yok ona göre alacağım.

Basit bir soruya basit cevaplar vermeye çalışayım:)
Kastınız alışveriş sürekliliği ise bu yönde süreci olumsuz etkileyen veya etkileyebilecek herhangi bir durum bulunmuyor, Temu dan alışveriş imkanı mevcut yasal altyapı düzenlemeleri eşiğinde devam ediyor..
Temu nun İstanbul Maslak ta bulunan ülke irtibat bürosunun çok yakında ülke temsilciliği olarak resmen açıklanacağını ifade edebilirim..
Fakat yakın bir vadede 27 EU + 3 EU Kargo ücreti şeklindeki alışveriş üst sınırının T.C Ticaret Bakanlığı nın beklenen müdahalesi sonrasında eksi yönde revize olarak 22 EU + 3 EU Kargo ücreti şekliyle uygulanacağını da ayrıca belirtmek isterim..
Aylık 3 ya da 5 ayrı sipariş sınırı vardı. Eğer o duracaksa beni etkilemiyor. Parça sayısı olarak alacağım çok. 2 ayrı sipariş geçerim. Teşekkürler.

Aylık 3 ya da 5 ayrı sipariş sınırı vardı. Eğer o duracaksa beni etkilemiyor. Parça sayısı olarak alacağım çok. 2 ayrı sipariş geçerim. Teşekkürler.
Evet aylık 5 kez maksimum sipariş hakkı devam ediyor, o durumda bir değişiklik bulunmuyor, iyi alışverişleriniz olsun:)

Arkadaşlar 1800 tl gelenler. Alışveriş sıklığını sekteye uğratmadığınız halde öylece geldi mi? Yoksa seyrelttikten sonra veya 1000tl yi reddettiğinizdemi geldi?

Arkadaşlar birçok kez wincredit ile alışveriş yaptım fakat ürünün biri kusurlu geldi iade ettim şimdi win credit gelmiyor herhangi bir taktik var mı gelmesi için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%35 kredi iadesi var sadece.

Arkadaşlar 1800 tl gelenler. Alışveriş sıklığını sekteye uğratmadığınız halde öylece geldi mi? Yoksa seyrelttikten sonra veya 1000tl yi reddettiğinizdemi geldi?
Ben 1 haftadır alışveriş yapmadım belki onunla alakası olabilir.

Hep siz soruyorsunuz bir soruda ben sorayım :D Bunu 600-700 iki alışveriş dışında tek alışverişte alabilen var mı ? Mesela 1000lik ürün alıp iptal etsem 30dk geçmeden 1200lük ürün alsam jeton tamamlanıyor mu ?

1746441099565.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,815
Üyeler
186,248
Son üye
dinomoregames
Geri