Arkadaşlar elimde asus tuf gaming a15 (ryzen 7 7735hs rtx 4050) laptopum var ilk senesinde ben termal macun değişimini yaptım thermal grizzly hydronaut ile 1 senesi daha doldu yine değişim yapacaktım elimde mx-4 vardı uygulamasını gerçekleştirdim ilk sıcaklıklar çok iyiydi fakast sonradan valorantta bile 92 93 dereceleri görmeye başladım. bu ısı konusunda çok pimpirikliyim cihaz ısınınca kafayı yiyorum yani şuan yeni ve beni uzun süre uğraştırmayacak bir termal macun arayışındayım. ürünlere bakarken Kyronaut Extreme'e denk geldim 14.5w ısı iletim degeri var ve yapısı yoğun bu üründe de aynı sorunu yaşarmıyım. bu terimi de yeni öğrendim ama termal macunlarda pump out oluyormus muhtemelen mx4 de o sorunun yaşıyorum. ek olarak işlemcinin çıkması gereken 4.4ghz lik boost clock hızına bayadır çıkmadığını gözlemliyorum genelde 3.7 lerde takılıyor ve bu sıcaklıkları oralarda görüyorum
kısacası bu termal macun bile işimi görmeyecek derecedeyse ne önerisirsiniz laptopum için teşekkürler şimdiden
kısacası bu termal macun bile işimi görmeyecek derecedeyse ne önerisirsiniz laptopum için teşekkürler şimdiden