- Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl gidiyor hocamİnşallah hem benim için hemde sizin için en iyisi olur hocam.
nasıl gidiyor hocamİnşallah hem benim için hemde sizin için en iyisi olur hocam.
Fena değil hocam. Coğrafya bitirdim sürekli Tarih-Edebiyat döngüsü içinde gidiyorum. Bu 10 gün içinde tarihi de bitirmeyi planlıyorum.nasıl gidiyor hocam
iyi hocam benimde en sonki denemeden tyt 57.75 ayt 58.75 geldi bakalımFena değil hocam. Coğrafya bitirdim sürekli Tarih-Edebiyat döngüsü içinde gidiyorum. Bu 10 gün içinde tarihi de bitirmeyi planlıyorum.
Gayet güzel hocam.iyi hocam benimde en sonki denemeden tyt 57.75 ayt 58.75 geldi bakalım
evet hedefim için fazlasıyla yeterli bende edebiyat tarih döngüsündeyim tarihe tekrar bastan tekrar ede ede devam ediyorumGayet güzel hocam.
Tarih için soru çözerek bilgi tazelemek ve ya kısa kısa videolar izlemek yeterli olacaktır zaten.evet hedefim için fazlasıyla yeterli bende edebiyat tarih döngüsündeyim tarihe tekrar bastan tekrar ede ede devam ediyorum
teşekkürler hocam bakalım ilk size yazdığım netlerle suankilere bakınca basarıcam hissi geldiTarih için soru çözerek bilgi tazelemek ve ya kısa kısa videolar izlemek yeterli olacaktır zaten.
Halledilir hocam. Zor değil.teşekkürler hocam bakalım ilk size yazdığım netlerle suankilere bakınca basarıcam hissi geldi![]()
hocam selam umarım çalışamalarınız iyi gidiyordur bilgi sarmal 7 li tyt paket denemesi ösym tarzına yakınmıdırHalledilir hocam. Zor değil.
Teşekkür ederim hocam. Bilgi sarmal genel olarak iyidir ösym tarzı sorular barındırır.hocam selam umarım çalışamalarınız iyi gidiyordur bilgi sarmal 7 li tyt paket denemesi ösym tarzına yakınmıdır
en sonki deneme netim çok iyi geldide kolaymıydı yoksa çalıştığım için banamı kolay geldi anlamadım bi sorayım dedimTeşekkür ederim hocam. Bilgi sarmal genel olarak iyidir ösym tarzı sorular barındırır.
Yani sorular da kolay olabilir siz de rahat yapmış olabilirsiniz. Soruları görmeden bilemem.en sonki deneme netim çok iyi geldide kolaymıydı yoksa çalıştığım için banamı kolay geldi anlamadım bi sorayım dedim
65.5 geldi tyt ayt de 58.5 geldi başlangıçla şuanı kıyaslayınca doğru çalışınca cidden faydası olduYani sorular da kolay olabilir siz de rahat yapmış olabilirsiniz. Soruları görmeden bilemem.