İşlemci Soğutucu Montajı Hakkında

Belphegor

80+
Reaksiyon skoru
73
Merhaba, Dark Freezer X123 Fixed ürününü aldım ve geldi. Kurulum aşamasına geçtim fakat klipsleri yetişmedi. Altına yükseltmek için siyah yükseltici dediğim şeyi mi koymalıyım? Anakart modeli GIGABYTE A520M K V2 mATX Anakart

Klipslerin birini takıp oturtmaya çalışınca anakarta güç uyguluyordu. Yani yukarıda kalıyordu. Düz dururken de yetişmiyor. Ne yapmam lazım?

Ekler

• IMG_20250505_210006.webp
    IMG_20250505_210006.webp
    1.5 MB · Hit: 27
  • IMG_20250505_203825.webp
    IMG_20250505_203825.webp
    1.2 MB · Hit: 23
Yükselticiler zaten yetişmemesi durumları için var.

Yükselticiler zaten yetişmemesi durumları için var.
Yani şansa bundan da 3 adet çıktı. 4. olmadığı için takamadım ve tekrar stok fana döndüm. Birde bu parça geldi işlemciyle ama sanırım bu Intel için...
Parçayı da tam bilmediğim için soruyorum.

Ekler

• IMG_20250505_211640.webp
    IMG_20250505_211640.webp
    1.5 MB · Hit: 19
Klipslerden uzun ve kısa olan var.

Önce kısa olani üst tarafa takıyorsunuz, vrm olan tarafa.

Sonra uzun tarafı biraz baskı uygulayarak aşağı tarafa takmanız lazım.

Şu şekilde montajlarsan iyi olur. En basit montajı böyle. Yoksa diğer türlü uğraşır durursun. Olmaz dersin kısa dersin dersin de dersin

foto attığın şekil doğru fakat o klipslere ulaşması için aşırı büyük bi baskı uygulaman lazım.

Şu şekilde montajlarsan iyi olur. En basit montajı böyle. Yoksa diğer türlü uğraşır durursun. Olmaz dersin kısa dersin dersin de dersin
Bu şekilde tek tarafı taktım ve sonra oturtmaya çalışınca anakartı levye gibi söküyor gibi oldu. Ondan güç uygulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

foto attığın şekil doğru fakat o klipslere ulaşması için aşırı büyük bi baskı uygulaman lazım.
Anakart gitmesin?

Klipslerden uzun ve kısa olan var.

Önce kısa olani üst tarafa takıyorsunuz, vrm olan tarafa.

Sonra uzun tarafı biraz baskı uygulayarak aşağı tarafa takmanız lazım.
Buna biraz dikkat edip yarın deneyeyim. Çok yoruldum. Tüm günüm bununla geçti

Bu şekilde tek tarafı taktım ve sonra oturtmaya çalışınca anakartı levye gibi söküyor gibi oldu. Ondan güç uygulamadım.

Anakart gitmesin?

Buna biraz dikkat edip yarın deneyeyim. Çok yoruldum. Tüm günüm bununla geçti

Ben yıllar önce takarken değil de, çıkarırken bir anakartı fazla baskı uyguladığım için pert etmiştim.

Kılcal çatlak oluşmuştu.

Ben yıllar önce takarken değil de, çıkarırken bir anakartı fazla baskı uyguladığım için pert etmiştim.

Kılcal çatlak oluşmuştu.
İşte öyle olmaması için zorlamadım. Biraz araştırıp tekrar deneyeceğim. Herhalde attığım o yükselticiden 1 tane daha almam lazım.

Olmuş mu arkadaşlar? Stok fanın 4 pini vardı bunun da 3 pini vardı. Böyle taktım. Sağ tarafa doğru.

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    86.4 KB · Hit: 8
  • IMG_20250508_134832.webp
    IMG_20250508_134832.webp
    317.5 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,072