Hocam tek fanın kablosunu 3e takicam. Diger fanin kablosu bosta kaliyor. Sıkıntı olur mu ?3 ile işaretli yere fanın 4 pinli olan soketni 5 ile işaretli olan kısma argb kablosunu takman gerekli .
Alıntıyı görüntüle
olur dönmez o fan hocam etrafına kutu içeriğine iyi bakın çoklayıcı olması gerekliydi .. Diger fanin kablosu bosta kaliyor. Sıkıntı olur mu ?
Hocam tek fanın kablosunu 3e takicam. Diger fanin kablosu bosta kaliyor. Sıkıntı olur mu ?
Boyle isin gelmisini gecmisini bu nedir ya ? Bir daha hayatta masaustu almam. Yarin aldigim yere goturecegim.olur dönmez o fan hocamın kutu içeriğine iyi bakın çoklayıcı olması gerekliydi.
SInirden yazilmiyorMerhaba
Boyle'un gelmisini gemisini bu nedir ya? Bir daha hayatta kalma masaustu almam. Yardım aldığım yere götüreceğim.
Merhaba
Boyle isin gelmisini gecmisini bu nedir ya ? Bir daha hayatta masaustu almam. Yarin aldigim yere goturecegim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SInirden yazilmiyor
Dostum sen daha bitirmedin mi ben sana tarif etmistimHocam işte benim y kablomda 2 tane 4lü yok. Biri 3lü biri 4lü.
Bunun bitmesinin imkani yok. Yarin aldigim yere goturecegim onlar taksinTamam
Dostum sen daha bitirmedin mi ben sana tarif etmistim
Lan dur dur bak simdi tekrar tarif edeyim sana benBunun bitmesinin imkani yok. Yarin aldigim yere goturecegim onlar taksin
hocam düz mantık kururarak ışıklı olmayan modelini aldım taktım coklayıcıda bende aynısıydı fanlları coklayıcıya 3 lü 4lü olmasına bakmaksızın tak rgb olanıda bulup oraya tak çalışıçaktır hava soğutucu bugün 2 defa çıkar tak yaptım fanlar yine çalıştı yine çalışıcakHocam işte benim y kablomda 2 tane 4lü yok. Biri 3lü biri 4lü.