TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Geçenlerde 1000 krediyle 600e aldığım kırık fareyi iade ettim. 1600 kredi tanımlamışlar. Ürünü alıp satmadan 1000 lira koydum cebe. İlginç.
600 e almadınkı 1000 tl kerdı ıle 600 e geldı 600 senın paran 1000 tl kredı boyle olması normal zaten :)

Hayır tam olarak böyle değil. İlk sipariş 1600e geliyor. Yani ilk sipariş 600e gelmiş oldu gibi hesapla o zaman en basitinden. Döngü.
tamam döngüde sen exstra para cebe attım demıssın oyle bır durum yok onu demeye calısıyorum kredını gerı vermıs yanı

Bana artık çıkmıyor wincredit claimcredit ve freereward. Daha önce yaşayan oldu mu ? Çözümü bilen var mı ?

tamam döngüde sen exstra para cebe attım demıssın oyle bır durum yok onu demeye calısıyorum kredını gerı vermıs yanı
Hocam. 1000 kredi var zaten hesapta. Şimdi neyim var? 2600 kredim. Ben wincredit girince hesapta 0 sonrasında gelen krediyle 1000 olmayacak. 1600 benim kredide sabit kalacak. Bunun 600ü benim nakit param. 1000 ise havadan.

Hocam. 1000 kredi var zaten hesapta. Şimdi neyim var? 2600 kredim. Ben wincredit girince hesapta 0 sonrasında gelen krediyle 1000 olmayacak. 1600 benim kredide sabit kalacak. Bunun 600ü benim nakit param. 1000 ise havadan.
Nomral bir durum. Benimde öyle bir durumum olmuştu. 600e ürün aldım. Ürün kargolanınca 1000 hediye bakiye geldi. Sonra üründe problem olunca 1600 geri verdi ve ürün kargolanınca verdiği 1000tlyi de silmedi. 2600 bakiyem oldu. O bakiye ile 2 tur bedava ürün aldım. O 2 turdan da 1000er tl bakiye aldım.

akıllı saat alan yokmu bırde dikiş makınesı istiyor bir arkadaş :) alsam nasıl gelır acaba ?

Ya bu wincredit sayfasinda istedigimiz urunu nasil bulcaz. Pcden sepete ekleyip silip geri mobilden girince gelmiyo ya fixlediler ya da ben yanlis yapiyom. Yok mu bunun kesin bi yontemi yardim edin

akıllı saat alan yokmu bırde dikiş makınesı istiyor bir arkadaş :) alsam nasıl gelır acaba ?
almış olsam ya da almaya emin olmaya yakın bir pozisyonda olacağım akıllı saat ya da dikiş makinesi olsaydı önerirdim dostum ama maalesef nokta atışlı bir ürün yok benden yana:(

Bunlardan kullanan oldu mu ?
1746476424324.webp

Dikiş makinasını aldım güzeldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 güne dönen wincreditte şuanlık günler doldu daha tekrar çark gelmedi bekliyorum.

Bu kargolar 1 haftadır gümrükte tanıdığım çevremdeki herkesin kargosu şuan gümrükte kalmış durumda @valhalla hocam bir sıkıntı mı çıktı acaba

Geri