Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,340
SWBCT1WDCEGAI
Her an bitebilir ben kullandim
1999 kabul etmiyor demi hocamSWBCT1WDCEGAI
Bir kaç saat dene olur belki1999 kabul etmiyor demi hocam
Sepetinde ki en son ürünün altında kupon ekleme butonu var.Uygulamada kupon kullanma yeri nerde
Sepetinde ki en son ürünün altında kupon ekleme butonu var.
Hayir kazı kazandın geliyor bu kodlar kazı kazan yapmayan varsa yapıp şansını deneye bilir hesabim kısmında mevcut"Bu kodu daha önce kullandın. Yeni indirim fırsatları için takipte kal, şansını kaçırma!"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kişiye özel tek kişilik kod olabilir
Kupon kişiye özel uygulamaya girip ayarlara tıklayıp kazı kazan bölümünden kazıyıp size özel kodu girmeniz lazım.
Kod 1 kez kullanılıyor , ayarlar bölümünden kazı kazan deyip oradan kazıyıp kendi kodunuzu girmeniz lazım.Daha önce kullandın diyor
başlığı trendyol kazı kazan başladı diye değiştirsek daha iyi olur herkese farklı bir indirim çıkıyor.SWBCT1WDCEGAI
Yapayımda normal kod paylaşanlar oluyor çoklu onlari herkes kullanabiliyor kişiye özel bir durum yok diye biliyorumKupon kişiye özel uygulamaya girip ayarlara tıklayıp kazı kazan bölümünden kazıyıp size özel kodu girmeniz lazım.
Kod 1 kez kullanılıyor , ayarlar bölümünden kazı kazan deyip oradan kazıyıp kendi kodunuzu girmeniz lazım.
başlığı trendyol kazı kazan başladı diye değiştirsek daha iyi olur herkese farklı bir indirim çıkıyor.
Ah be keşke bana ciksaydi1600 e 400 geldi şansıma
Kullanmicaksan alabilirim özelden valla daha ucuza alirim ürünu1600 e 400 geldi şansıma
1999.99 olsa gene şansin yok1999 kabul etmiyor demi hocam
yok kazı kazan kodları kişiye özel tek kullanımlık, herkese verilen kodlardan değilYapayımda normal kod paylaşanlar oluyor çoklu onlari herkes kullanabiliyor kişiye özel bir durum yok diye biliyorum
Ah be keşke bana ciksaydi
Kullanmicaksan alabilirim özelden valla daha ucuza alirim ürünu
1999.99 olsa gene şansin yok![]()