Gulikit KK3 Max vs Cyclone 2

EsdeathSama

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
871
Merhabalar, bildiğiniz üzere gaming gen tr gulikit ürünleri ülkemizde garantili olarak satmaya başlamış. Bana da bir tsne Xbox diziliminde kol lazımdı bahane oldu. Dualsense desteklemeyen oyunlarda pcde kullanmak işkence oluyor :)

KK3 Max modelini araştırırken gamesir cyclone 2 de çok önerildi. İkisi arasında kaldım. Konsolum yok o yüzden Xbox lisanslı veya PS lisanslı olmaması dert değil. 1. önceliğim tetik hissiyatı ve titreşim kalitesi. Titreşim profili olarak xbox kolu gibi gümbür gümbür değilde dualsense tadında kaliteli ve hoş bir hissiyat vereni tercih etmek istiyorum.

Son düzenleme:
Cyclone 2 kullanıyorum, tatlı bi titreşimi var düzeyi gayet güzel bence. Uygulaması üzerinden sağ sol ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz da zaten. Tetiklerde titreşim yok ama

Cyclone 2 derim.

Cyclone 2 kullanıyorum, tatlı bi titreşimi var düzeyi gayet güzel bence. Uygulaması üzerinden sağ sol ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz da zaten. Tetiklerde titreşim yok ama
Xboxta varda ne oldu sanki hocam, destekleyen 3 oyun vardır yoktur :D tetik titreşimi sorun değil. Ergonomi olarak nasıl hocam?

İkisinin de özellikleri aynı idi diye hatırlıyorum. Hem görünüş hem de kk3 de ekstradan tuş değiştirme olduğundan kk3 diyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stokta iken 3bin idi, stok geldiğinde yine 3 olursa tabi. Çok zor ihtimal ama belki

İkisinin de özellikleri aynı idi diye hatırlıyorum. Hem görünüş hem de kk3 de ekstradan tuş değiştirme olduğundan kk3 diyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stokta iken 3bin idi, stok geldiğinde yine 3 olursa tabi. Çok zor ihtimal ama belki
KK3te hall efect, cyclone 2de tmr analoglar varmış farkladır nedir bilmiyorum ama chatpgtden baktığım üzere tmr daha iyiymiş, konuya tam hakim değilim :)

KK3te hall efect, cyclone 2de tmr analoglar varmış farkladır nedir bilmiyorum ama chatpgtden baktığım üzere tmr daha iyiymiş, konuya tam hakim değilim :)
SARJ ünitesi ayrıca mekanik butonları var. Triggerları micro switch olarak kullanabiliyorsun. Kk3 max ın tek artısı daha fazla tuşa sahip.

Xboxta varda ne oldu sanki hocam, destekleyen 3 oyun vardır yoktur :D tetik titreşimi sorun değil. Ergonomi olarak nasıl hocam?
Ergonomisi xbox ile aynı, tuş ve tetkiklerin kalitesi daha iyi, platiği bir miktar daha kötü ama çok değil

SARJ ünitesi ayrıca mekanik butonları var. Triggerları micro switch olarak kullanabiliyorsun. Kk3 max ın tek artısı daha fazla tuşa sahip.
Daha fazla tuş derken kolun arkasına takılabilen 4 tane makro tuşundan mı bahsediyorsunuz hocam? Benim için onlar önemli değil hatta yanlışlıkla basarım diye direkt tercih etmiyorum.

Daha fazla tuş derken kolun arkasına takılabilen 4 tane makro tuşundan mı bahsediyorsunuz hocam? Benim için onlar önemli değil hatta yanlışlıkla basarım diye direkt tercih etmiyorum.
O vakit direkt cyclone 2

Cyclone 2 yapıştır geç. Parolapara kart ile amazon üzerinden alırsan 2600tl

Cyclone 2 yapıştır geç. Parolapara kart ile amazon üzerinden alırsan 2600tl
Parolapara kampanyasını appleda yedim hocam :) sipay 150tl veriyor, nakite çevrilmiyor ama olsun.

Geri