Gulikit KK3 Max vs Cyclone 2

Parolapara kampanyasını appleda yedim hocam :) sipay 150tl veriyor, nakite çevrilmiyor ama olsun.
Kardeşin ailen eşin dostunun üstüne hesap açabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parolapara kampanyasını appleda yedim hocam :) sipay 150tl veriyor, nakite çevrilmiyor ama olsun.
Hesap açmazsan whatgeek üzerinden almanı öneririm. Vodofone Pay ile 2200tl ye geliyor.

Merhabalar, bildiğiniz üzere gaming gen tr gulikit ürünleri ülkemizde garantili olarak satmaya başlamış. Bana da bir tsne Xbox diziliminde kol lazımdı bahane oldu. Dualsense desteklemeyen oyunlarda pcde kullanmak işkence oluyor :)

KK3 Max modelini araştırırken gamesir cyclone 2 de çok önerildi. İkisi arasında kaldım. Konsolum yok o yüzden Xbox lisanslı veya PS lisanslı olmaması dert değil. 1. önceliğim tetik hissiyatı ve titreşim kalitesi. Titreşim profili olarak xbox kolu gibi gümbür gümbür değilde dualsense tadında kaliteli ve hoş bir hissiyat vereni tercih etmek istiyorum.
Cyclone 2 alınır bence hocam dün elime ulaştı çok premium bir hissiyatı var özellikleri de bir o kadar iyi.

Kardeşin ailen eşin dostunun üstüne hesap açabilirsin.

Hesap açmazsan whatgeek üzerinden almanı öneririm. Vodofone Pay ile 2200tl ye geliyor.
Başkası adına hesap açamam hocam maalesef.
Whatgeek olayı nasıl oluyor gümrükten geçiyor mu?

Başkası adına hesap açamam hocam maalesef.
Whatgeek olayı nasıl oluyor gümrükten geçiyor mu?
Gümrükten geçiyor, gönderirlerken yunexpress yolu ile gönderilmesine dikkat edin. Yunexpress ptt ile gönderim yapmıyor, aras veya kargoist gibi şirketlerle çalıştığından gümrükte takılmadan geçiyor. Alırken sadece mail göndermeniz yeterli bir de açıklama kısmına tcnizi yazmanız yeterli oluyor. Maili farklı bir forumda bir arkadaş bana yazmıştı. Gene ismim aynı mavi forumdan bakabilirsiniz konularıma, 4500 tl ike başlayan konu

https://techolay.net/sosyal/konu/4-500-TL'ye-kadar-pc-icin-gamepad-tavsiyesi.96755/

Gümrükten geçiyor, gönderirlerken yunexpress yolu ile gönderilmesine dikkat edin. Yunexpress ptt ile gönderim yapmıyor, aras veya kargoist gibi şirketlerle çalıştığından gümrükte takılmadan geçiyor. Alırken sadece mail göndermeniz yeterli bir de açıklama kısmına tcnizi yazmanız yeterli oluyor. Maili farklı bir forumda bir arkadaş bana yazmıştı. Gene ismim aynı mavi forumdan bakabilirsiniz konularıma, 4500 tl ike başlayan konu

Çok teşekkürler hocam, araştıracağım

Cyclone 2 alınır bence hocam dün elime ulaştı çok premium bir hissiyatı var özellikleri de bir o kadar iyi.
Hayırlı olsun hocam. İlk izlenim olarak nasıl sizce?

1747049849367.webp

şansımı denedim bende hocam, kupon kodu olarak WGWK 61.90a geliyordu WG2025 50 cent de olsa daha ucuza aldım. Umarım bilmediğim başka bir kod yoktur.

Benim bildiğim en iyi indirim şu an wg2025 hocam, yakında birkaç şey daha alırım burdan gibi duruyor
ekranııı.webp

Hocam sizin konunuzu okuyup ben de siparişimi verdim support'a konunuzdaki maili düzenleyip gönderdim sıkıntısız gelirse buraya teşekkür yağdırmaya geleceğim size. :D

Alıntıyı görüntüle
Hocam sizin konunuzu okuyup ben de siparişimi verdim support'a konunuzdaki maili düzenleyip gönderdim sıkıntısız gelirse buraya teşekkür yağdırmaya geleceğim size. :D
Hocam bendense oradaki arkadaş teşekkür edin, sayesinde baya ucuza geldi gerçekten kol. Olmasa benim de haberim olmayacaktı

Hocam bendense oradaki arkadaş teşekkür edin, sayesinde baya ucuza geldi gerçekten kol. Olmasa benim de haberim olmayacaktı
Hocam her ikinize de teşekkürler, mavi forumda üyeliğim olmadığı için yazamıyorum o yüzden buradan güncelleyeyim. Gamepad elime ulaştı, testlerini yaptım gayet iyi durumda şuanlık herşeyiyle memnunum. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,448
Üyeler
174,372
Son üye
VoltyNeon
Geri