Sattığım sistemde sorun var iddiası

Mr8ilgin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,910
Dün sistem sattım test ederek aldı ama bugün diyorki oyun oynarken fps drop yiyor ekran kartı kullanımı düşüyor diyor.

Oyun oynamazken her şey normal diyor.
Böyle bişey olabilir mi?

Bide sadece oyun oynarken coil whine a benzer bir ses çıkıyor ama değil bi tık kaba bi ses çıkıyor sizce uyduruyomu?

Sistem
i3 12100f
MSI PRO H610M-E
INTEL ARC750
GOODRAM IRDM X 2x8 3200MHZ
SAMSUNG 980 EVO 500GB M.2
GAME BOOSTER GB-PW909B 550W 80+

Dün sistem sattım test ederek aldı ama bugün diyorki oyun oynarken fps drop yiyor ekran kartı kullanımı düşüyor diyor.

Böyle bişey olabilir mi?

Bide sadece oyun oynarken coil whine a benzer bir ses çıkıyor ama değil bi tık kaba bi ses çıkıyor sizce uyduruyomu?

Sistem
i3 12100f
MSI PRO H610M-E
INTEL ARC750
yav satmişssin test etmiş sorun yokmuş ona geçmiş sorumluluk artık

Böyle bişey olabilir mi?

Sistem
i3 12100f
MSI PRO H610M-E
INTEL ARC750
Adama de ki kardeşim ben yurtdışına çıkıcam sana da bütün testlerini yaparak verdim sen de gözünle gördün kabul ettin ben seni dolandırmadım bilgisayarda da bir hata sorun bir şey yok yaptığın ayıptır rica ediyorum

Öyle bir şey yok test ettin mi kardeş ettin benden sağlam çıktı mı çıktı bitti belki sen evde bişey yaptın nereden bileceğim adama de ki sen kontrol ettin mi test ettin mi ettin daha ne şimdi

yav satmişssin test etmiş sorun yokmuş ona geçmiş sorumluluk artık
Hocam öylede gerçekten böyle bi sorun varmı yoksa beni mi tutuyo?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adama de ki kardeşim ben yurtdışına çıkıcam sana da bütün testlerini yaparak verdim sen de gözünle gördün kabul ettin ben seni dolandırmadım bilgisayarda da bir hata sorun bir şey yok yaptığın ayıptır rica ediyorum
Hocam benim derdim gerçekten böyle bir sorun var mı yoksa beni mi tutuyo?

Öyle bir şey yok test ettin mi kardeş ettin benden sağlam çıktı mı çıktı bitti belki sen evde bişey yaptın nereden bileceğim adama de ki sen kontrol ettin mi test ettin mi ettin daha ne şimdi
Olay sadece oyunda oluyormuş benim derdim şu öyle bişey gerçekten varmı genel olarak yoksa beni mi tutuyo?

Hocam öylede gerçekten böyle bi sorun varmı yoksa beni mi tutuyo?

Hocam benim derdim gerçekten böyle bir sorun var mı yoksa beni mi tutuyo?

Olay sadece oyunda oluyormuş benim derdim şu öyle bişey gerçekten varmı genel olarak yoksa beni mi tutuyo?
Karşıya direkt kötü muamelesi çekmemek lazım

güncel oyunların hepsinde drop giriyor üstelik bu kasada 4 çekirdekli işlemci + Intel gpu var normaldir iadelik bir durum değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,233
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri