DA5 Sistem geldi ufak sorun var

ozemheri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,373
merhaba arkadaşlar da5 sistem bugün geldi 1saat önce elime ulaştı kurdum felan şuan oyun yuklemeye başladım ama, sanırsam güç kaynağından ordan duyuyorum az bi coil whine sesi gibi ses geliyor acaba bir sorun olurmu ? @Abdullah Hacıgül bir sıkıntı olurmu reis bi cevaplarmısın acaba teşekkürler.

Coil Whine sıkıntı yaratmaz. Çoğu ekran kartında vardır zaten. Performansı çok yüksek kartlarda bile.

merhaba arkadaşlar da5 sistem bugün geldi 1saat önce elime ulaştı kurdum felan şuan oyun yuklemeye başladım ama, sanırsam güç kaynağından ordan duyuyorum az bi coil whine sesi gibi ses geliyor acaba bir sorun olurmu ? @Abdullah Hacıgül bir sıkıntı olurmu reis bi cevaplarmısın acaba teşekkürler.
Abdullah abiyi etiketlemene gerek yok, hayır sorun olmaz.

PSU yu doğru montajlamışlar mı ? Yeremi bakıyor yoksa tepeyemi ?

Benim de kasa geldiğinde yan camı düştü direkt. Cam ile onu tutan metal şey birbirinden ayrılmıştı tekrar yapıştırdım sorun yok.

Geri