TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Ben kullanıyorum. Lianli ışık efektini bekleme. Lianli'nin kontrolcüsü özel.

Bendekiler şunlardan :

Aynı marka senin attığının benzeri :

Ben memnunum. Çok sessiz ve kaliteli fanlar. Benim kasada fan çok olduğundan 700rmpde çalışıyorlar. Sessiz modda yani. Senin attığında aynıdır muhtemelen. 3lü paket alırsan daha iyi.
şu anda böyle sipsiyah bi kasa varda bende sadece yanı camlı thermaltake versa j23 yavaştan topliyim diyorum aksesuarlı akvaryum kasa yapmayı düşünüyorum da lian li ler feci pahalı şu anda aradaki farkı vermeli miyim vermemeli miyim kararsız kaldım

şu anda böyle sipsiyah bi kasa varda bende sadece yanı camlı thermaltake versa j23 yavaştan topliyim diyorum aksesuarlı akvaryum kasa yapmayı düşünüyorum da lian li ler feci pahalı şu anda aradaki farkı vermeli miyim vermemeli miyim kararsız kaldım
Benim fikrimi sorarsan ben olsam vermezdim. Ben fanların ledlerini artık yakmıyorum bile. Çok çabuk sıkılan birisiyim. Birde gözleri rahatsız ediyor belli bir süre sonra. Benim kasa da simsiyah. O yüzden fan yaprakları siyah olan fanlardan aldım. Sadece yanlarda sonsuzluk ayna efekti var. Yine karar senin. Öyle güzel efekt felan geçici şeyler. Story atarsın sonra sen kasaya bakarsın kasa sana :D

Benim fikrimi sorarsan ben olsam vermezdim. Ben fanların ledlerini artık yakmıyorum bile. Çok çabuk sıkılan birisiyim. Birde gözleri rahatsız ediyor belli bir süre sonra. Benim kasa da simsiyah. O yüzden fan yaprakları siyah olan fanlardan aldım. Sadece yanlarda sonsuzluk ayna efekti var. Yine karar senin. Öyle güzel efekt felan geçici şeyler. Story atarsın sonra sen kasaya bakarsın kasa sana :D
ya aslında şu anda 5 sene öceki sistemimi kullanıyorum 2060 lı ve ryzen 3700x li bir sistem böyle ünide evde güzel gözüken beyaz bir pc toplama hayalim var ama fiyatlar uçup gidiyor yada full siyah kosmetiksiz sonuna kadar güç aliyim diye bazen düşünüyorum böyle olunca da tr deki lian li iler pahalı geliyor vallahi sizde öyle diyorsanız sanırım cidden geçici bir heves ama sanırım temudaki fanlar fiyatı için gayet iyi

ya aslında şu anda 5 sene öceki sistemimi kullanıyorum 2060 lı ve ryzen 3700x li bir sistem böyle ünide evde güzel gözüken beyaz bir pc toplama hayalim var ama fiyatlar uçup gidiyor yada full siyah kosmetiksiz sonuna kadar güç aliyim diye bazen düşünüyorum böyle olunca da tr deki lian li iler pahalı geliyor vallahi sizde öyle diyorsanız sanırım cidden geçici bir heves ama sanırım temudaki fanlar fiyatı için gayet iyi
Wincredit çarklı ile 3lü paket al gitsin. Tabi gümrük limiti bugün düştü alınabiliyor mu bilmiyorum. O fanlar felan zengin işi. Bende sadece egzos fanını lianli ekranlı fandan alacaktım sonra vazgeçtim. 2 güne tozdan leş gibi oluyor zaten. En uygunlarından al git sin.

Bunlar güzel bak birbirine geçmeli. Kablo kirliliğini aza indiriyor:

Benim fanlar aşağıdakine benziyor. Yaprağında led yok. Daha karanlık olması hoşuma gidiyor.

Bir de şunlar var :

Son düzenleme:
İlk defa başka bir kargoya verildi. Bununla daha önce kargosu gelen var mı ? Gümrük limit düştü diye kara yolu şirketine mi verdiler acaba.
1747076268699.webp

İlk defa başka bir kargoya verildi. Bununla daha önce kargosu gelen var mı ? Gümrük limit düştü diye kara yolu şirketine mi verdiler acaba.
Alıntıyı görüntüle
hocam gecen gün kara yolu ile sipariş gecmiştin bu o olabılırmı
bende senden 1-2 gün once kara yolu ıle sıparıs gectım henuz kargoya verılmedı

hocam gecen gün kara yolu ile sipariş gecmiştin bu o olabılırmı
bende senden 1-2 gün once kara yolu ıle sıparıs gectım henuz kargoya verılmedı
Yok hayır kara yolu aldığım MNG olarak gözüküyor. Bu uçakla gelmesi lazım. Aynı üründen 1 tane de başka hesaptan aldım onu Aras kargoya vermişler.

Yok hayır kara yolu aldığım MNG olarak gözüküyor. Bu uçakla gelmesi lazım. Aynı üründen 1 tane de başka hesaptan aldım onu Aras kargoya vermişler.
bende ilk defa gördum ama temuda yazıyorsa dogrudur tek çare beklemek hocam

Hocam bu mavi wincredit 1000tl yi tektemi veriyor yoksa günleremi yayıyor az once siparis gectimde

3 gün bekleyin, gelmez ise farklı bir hesabı tercih edin..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birçok faktöre göre değişir sorduğunuz soru.. Genel bir cevap vermek yanlış olur..
Bazı arkadaşlarda tek telefonla süreç devam ediyor, bazı arkadaşlar da farklı telefon tabletler üzerinden sonuçlar alabiliyor..
Şahsen ben 3 telefon ve 2 tablet 5 sim kart kullanarak süreçlerimi daha verimli yürütüyorum..
Hocam iyi akşamlar. Şöyle bir kampanya ekranı geldi de 1000 TL kredim vardı o indirimle birlikte ürünler 720 TL gibi bir fiyata geliyor. Ben şu anda siparişi verirsem 2 tane ürün ücretsiz gelecek, klavyeye 720 TL vereceğim ve 1720TL’lik bir kupon mu tanımlanacak hesabıma, doğru mu anladım acaba?

Ekler

• IMG_5817.webp
    IMG_5817.webp
    101.7 KB · Hit: 55
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye