Kablolu bakıyorum knkiyzico 500tl + %10/25 + parolapara 400tl cashback var
![]()
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-3)
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
Kablolu bakıyorum reis![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Kablosuzlar çok rahat neden kabloluKablolu bakıyorum knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablolu bakıyorum reis
kablosuzlar çok rahat aslında.Kablolu bakıyorum reis
VXE R1Genel olarak oyun kullanımına uygun ve kablolu olarak düşünüyorum 1500'ün çok hafif üstüne çıkabilirim tavsiyelerinizi beklerim
Kabloluya alışığım artı olarak daha öncesinde kablosuz kullanıp memnun kalmamıştım masaüstü olunca da kablosuza gerek yok gibi geliyor şahsenKablosuzlar çok rahat neden kablolu
Önceden pilli kablosuzlar vardı mouselar çok ağırdı gecikme oluyordu vs. şu an çok başarılılar gecikme yok pro oyuncularda kablosuz mouse kullanıyorKabloluya alışığım artı olarak daha öncesinde kablosuz kullanıp memnun kalmamıştım masaüstü olunca da kablosuza gerek yok gibi geliyor şahsen
Lityum batarya var kablolu olarak kullanılabiliyorlarKabloluya alışığım artı olarak daha öncesinde kablosuz kullanıp memnun kalmamıştım masaüstü olunca da kablosuza gerek yok gibi geliyor şahsen
bu sitede iyzico+parolapara yapabiliyor muyuz bide steel series aerox 3 kablolu versiyonu nasıldırÖnceden pilli kablosuzlar vardı mouselar çok ağırdı gecikme oluyordu vs. şu an çok başarılılar gecikme yok pro oyuncularda kablosuz mouse kullanıyor
Mchhose nasıl bir marka peki pek bilmiyorum daLityum batarya var kablolu olarak kullanılabiliyorlar
ikisi bir arada yapılıyor mchose güzel markabu sitede iyzico+parolapara yapabiliyor muyuz bide steel series aerox 3 kablolu versiyonu nasıldır
Mchhose nasıl bir marka peki pek bilmiyorum da