Yardım Turkcell süper box kontrat sürem doldu. alternatif sağlayıcı önerisi ?

OMARZ

80+
Reaksiyon skoru
48
Dostlar 2 yıldır süperbox kullanıyorum kontrat yenilersem fatura çok şişiyor o yüzden iptal ettim. şimdi alternatif sağlayıcı arıyorum tek bildiğim türktelekom magnet var onuda bayiden konuştum diyolar sizin bölge modem desteklemiyor cepmagnet öneriyorlar. Onun için ayrı bi modem almam lazım heralde kafam çok karıştı. yani sadece paketi ve sım kartı alıp kendim bi modem bulsam taksam kullanamazmıyım bilen biri aydınlatırsa sevinirim. bu arada belirtmedim ama binada ve bölgede alt yapı yok. (merkezdeyim)

Dostlar 2 yıldır süperbox kullanıyorum kontrat yenilersem fatura çok şişiyor o yüzden iptal ettim. şimdi alternatif sağlayıcı arıyorum tek bildiğim türktelekom magnet var onuda bayiden konuştum diyolar sizin bölge modem desteklemiyor cepmagnet öneriyorlar. Onun için ayrı bi modem almam lazım heralde kafam çok karıştı. yani sadece paketi ve sım kartı alıp kendim bi modem bulsam taksam kullanamazmıyım bilen biri aydınlatırsa sevinirim. bu arada belirtmedim ama binada ve bölgede alt yapı yok. (merkezdeyim)
hocam konu ile alakazsız kusura bakmayın bendede altyapı yok superbox en iyi ne kadar hız sağlıyor ve fiyatları nedir

hocam konu ile alakazsız kusura bakmayın bendede altyapı yok superbox en iyi ne kadar hız sağlıyor ve fiyatları nedir
şuan minimum 150 gb 850 tl kullanıma gelirsek internet aşırı dalgalı merkezde oturmama rağmen. normal kullandımda sıkıntı yok ama oyun oynamaya özellikle rekabet oyunları oynamaya gelince kötü bazen aşırı kanser ediyor. ara ara gece 100 mbps görüyor ortalama 40 50 mbps

Bizde de vardı bi ara sınırsız paket 200tl ydi 2,5 yıl önce falan. Sonra kontrat 1200e fırladı Türk Telekom magnet var ama heryere vermiyorlar. Biz istedik sizin orada çekmiyor dediler. Onun dışında ilinizde ki uydu internetlerine başvurun zaten başka seçeneğiniz yok. Tabii ondan önce Türk Telekom’a dilekçe verin alt yapı yapmaları için.

Bizde de vardı bi ara sınırsız paket 200tl ydi 2,5 yıl önce falan. Sonra kontrat 1200e fırladı Türk Telekom magnet var ama heryere vermiyorlar. Biz istedik sizin orada çekmiyor dediler. Onun dışında ilinizde ki uydu internetlerine başvurun zaten başka seçeneğiniz yok. Tabii ondan önce Türk Telekom’a dilekçe verin alt yapı yapmaları için.
8 9 yıldır dilekçe veriyoruz en son geçen ay verdim. orda çalışan bi abi. torpilin olmazsa yapmazlar dedi bende ümidimi kestim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 9 yıldır dilekçe veriyoruz en son geçen ay verdim. orda çalışan bi abi. torpilin olmazsa yapmazlar dedi bende ümidimi kestim
Allah belalarını versin

Allah belalarını versin
O kadar doğru ki torpil denen illet bu ülkenin her şeyinde en ufak şeyinde bile var. Bize yaklaşık 2 yıl oldu çekeli. Birkaç kişi değil de en azından 10-20 yetişkinin imzası gerek

O kadar doğru ki torpil denen illet bu ülkenin her şeyinde en ufak şeyinde bile var. Bize yaklaşık 2 yıl oldu çekeli. Birkaç kişi değil de en azından 10-20 yetişkinin imzası gerek
bilmiyorum ne yapacağım bu durum çok sıkıntıya soktu bizi

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Allah belalarını versin
tek başına değil de toplu olarak verin veya btk ve cimere yazın

brom ben yurtta kalıyorum. 2 yıllık superbox sözleşmemiz vardı. 2024 kasım ayında bitti. sözleşmemizde superbox bize ait olarak kaldı. bize teklifte bulundular fakat sahibi olduğumuz superbox'ı superbox kiralama bedelinden düşürmediler, özel bir teklif sunmadılar. 1400 liraay 400gb gibi bir teklif vardı. biz de turktelekomdan cepmagnete geçtik. 670 liraya 300gb hat aldık. hattı superboxa takıp kullanıyoruz. genel deneyim olarak bulunduğum bölgeden kaynaklı turkcell'de 90mbps'den hız alırken turktelekomda 20den fazla hız göremiyoruz. yogunluk durumunda 0.88mbps hıza kadar düştüğünü gördüm. kotamızı öğrenmek için aramamız gerekiyordu. çok şükür ki onun için uygulama eklediler bu ay. hızımızı şikayet etmek için birine de ulaşamadık. genel olarak memnun değilim cep magnetten. ama yarı yarıya fiyat. benim deneyimi bu şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,095
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri