TeşekkürlerSaat 22.00 de %10 indirime giriyor o zaman alınınca 5650₺ oluyor...
7500f in kutulusu zor bulunur çogu yerde tray mpk olarak sataro değilde vatan tray kutusuz bilmem ne satış yapmazdı onlarda düşmüş
Şimdi akşam 10 da 5.600 e geri mi düşücek eğer bir fiyat değişimi olmazsaSaat 22.00 de %10 indirime giriyor o zaman alınınca 5650₺ oluyor...
13500'den daha iyi 7500f hemde ölü sokete işlemci almıyorsun.5350 TL fiyatına 13500 almıştım. AMD bu fiyatta iken yüzüne hala bakmam daha düşürecekler mi
aynen gece indirimleri akşam 10 da başlar sabah 6 da biter ama her gece pc bileşenlerine indirim çıkmıyor bazen telefonlara bazen notebooklara bazen televizyonlaraŞimdi akşam 10 da 5.600 e geri mi düşücek eğer bir fiyat değişimi olmazsa
Nerede iyi? Bilgisayarda sadece oyun mu oynanıyor? Ölü soket olsa ne olacak ayrcıa ben 10 yıl I5 6500 kullanmış kişiyim. Ayrıca 5 yıl sonrada AM5 soketi ölü olacak13500'den daha iyi 7500f hemde ölü sokete işlemci almıyorsun.
Lga1700 daha şimdiden ölü soket, Am5 5 sene bile olsa hala destek veriyor en azından. Intel gibi 1-2 nesil işlemci çıkartıp soketi değiştirmiyor.Nerede iyi? Bilgisayarda sadece oyun mu oynanıyor? Ölü soket olsa ne olacak ayrcıa ben 10 yıl I5 6500 kullanmış kişiyim. Ayrıca 5 yıl sonrada AM5 soketi ölü olacak
Doğrudur oyun için almadıysan o zaman ayrı.Nerede iyi? Bilgisayarda sadece oyun mu oynanıyor? Ölü soket olsa ne olacak ayrcıa ben 10 yıl I5 6500 kullanmış kişiyim. Ayrıca 5 yıl sonrada AM5 soketi ölü olacak
Hem oyun hemde çoklu görev için aldım. Çoğu insan AMD sırf soketi uzun diye övüyor. Ancak soketi uzun olsa bile benim işime yaramayacak. Zaten işlemci seçerken uzun vadeli kullanımda benim hangisi götürürse onu alıyorum. Mesela Ryzen 7600 alsam yine en az 5 yıl kullanacağım ama yine soket desteği bitmiş olacak. Ben bu işten ne anladım?Lga1700 daha şimdiden ölü soket, Am5 5 sene bile olsa hala destek veriyor en azından. Intel gibi 1-2 nesil işlemci çıkartıp soketi değiştirmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğrudur oyun için almadıysan o zaman ayrı.
5 yılın sonunda o soketten aldığın işlemci de gene az çok güncel sayılacak misal 5600 gibi bir işlemci nasıl hala daha satılıyorsa o hesap gibi düşün.Hem oyun hemde çoklu görev için aldım. Çoğu insan AMD sırf soketi uzun diye övüyor. Ancak soketi uzun olsa bile benim işime yaramayacak. Zaten işlemci seçerken uzun vadeli kullanımda benim hangisi götürürse onu alıyorum. Mesela Ryzen 7600 alsam yine en az 5 yıl kullanacağım ama yine soket desteği bitmiş olacak. Ben bu işten ne anladım?
Ne zaman çıkıyo9000F serisi gelmesi yakınken 7500f mi alıcaksınız?
DDR4 ve DDR5 platform farkı var. DDR4'ten DDR4'e geçiş çok mantıksız olur. Bütçesi olmayanlara bir şey demem yine iş görüyor ama uzun yolu yok.5 yılın sonunda o soketten aldığın işlemci de gene az çok güncel sayılacak misal 5600 gibi bir işlemci nasıl hala daha satılıyorsa o hesap gibi düşün.
Evet. Eğer bu akşam kampanyası devam ederse...Şimdi akşam 10 da 5.600 e geri mi düşücek eğer bir fiyat değişimi olmazsa