❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci 5499TL

patriot viper 6000mhz cl30 bakabilirsin
bide xpg lancer 6000mhz cl30 da indirimdeydi bitmediyse o da olabilir
Kit halinde almam şart mi, ayri ayrı ve ayni marka model alsam bisey değişmez heralde

Kit halinde almam şart mi, ayri ayrı ve ayni marka model alsam bisey değişmez heralde
aynı marka, model, frekans ramden alırsan bişey olmuyor. amd için expo uyumlu ram al.
dediğim 2 marka uyumlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle anakartlar neden TR gelmez colorful son çıkan anakartlara baktım da, marka adının hakkın veriyor.
Ekran görüntüsü 2025-10-03 224353.webp

aynı marka, model, frekans ramden alırsan bişey olmuyor. amd için expo uyumlu ram al.
dediğim 2 marka uyumlu

şöyle anakartlar neden TR gelmez colorful son çıkan anakartlara baktım da, marka adının hakkın veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Anladim

Bu nasıl

yanarım yanarım şu işlemciye 4 5 ay önce 7.5k verdiğime yanarım.

Anladim

Bu nasıl
alınabilir fiyatta. konu yorumunda colorful alabilirsin. anakart ileriye dönük upgrade açık.
senin bu biostar en düşük 4300tl satıldı şimdi 4600 alınabilir mi ? evet, alınabilir fakat Türkiye de garanti için teknik servis yok gibi bişey
bildiğim kadarıyla garantiye gamegaraj bakıyor.
colorful da garantiye yüksek ihtimal oksid bilişim bakıyor, yüksek ihtimaller dahilinde garanti kapsamında anakartta bi sorun olursa birebir değişim yapıp yolluyordur.

hayır. imzamdada var. muhtemelen 8k bile olabilir. faturayı bulabilsem bakcamda.
siz o halde kutulu aldınız. başka açıklaması yok.
traylar bu fiyatlarda satılıyor çünkü
kutuluların fiyatı daha farklı oluyor

siz o halde kutulu aldınız. başka açıklaması yok.
traylar bu fiyatlarda satılıyor çünkü
kutuluların fiyatı daha farklı oluyor
yani evet kutulu fanda falanda vardı. dolar bi ara artmıştı gene şansıma 2 3tl oynadı. işlemci 10k 11k gözüküyordu. fiyatını düzelttiler hatta öyle aldım.

yani evet kutulu fanda falanda vardı. dolar bi ara artmıştı gene şansıma 2 3tl oynadı. işlemci 10k 11k gözüküyordu. fiyatını düzelttiler hatta öyle aldım.
sizin işlemci silikon kalitesi traylara göre daha iyidir. (teselli)

Geri