sinpaş dan araba alan tandığım varFuzulev de motosiklete yazılmak istiyorum 5 ay sonra parayı veriyolarmış 300 bin civarı istesem parayı kesin veriyolarmı kullanan öneren varmı. Yada başka böyle bir yer önerisi olan yazsın.
Boş boş konuşup insanları yanlış yönlendirmeyin. 2 araba 1 evimi bu sistemden aldım 1 defa da sorun yaşamadım. Her şeyi siz belirleyip giriyorsunuz ve zaten her şey açık ve net söyleniyor. Eminevimden ve Fuzulevimden de üyeliğim var.Sistemleri yalan dolan. Arkadaş içeride tanıdığı var diye girdi 2 yıldır arabasını alamadı.
Böyle şeyler yapana kadar para biriktirip garanti yatırımlar yapın. Öbür türlü içeride paranızı kitlersiniz.
Kardeşim 2 araba 1 ev almış birisi olarak söylüyorum sistem tamamen güvenilir, her şey açıkça belirtiliyor. Ödeme miktarını istediğin miktarı her şeyi sen belirliyorsun zaten. Bildiğimiz BDDK kurumuna bağlılar zaten, bunlar da yani banka gibi denetim altında en ufak şeyde bile devlet arkasında duruyor o sebeple içiniz rahat olsun ve sorunuz varsa bana sorabilirsiniz. Ben eminevimden ve fuzulevimden üyelik açtım ikisi de sorun yaşatmadı. İsterseniz benle ilgilenen temsilci arkadaşı da size tavsiye ederimFuzulev de motosiklete yazılmak istiyorum 5 ay sonra parayı veriyolarmış 300 bin civarı istesem parayı kesin veriyolarmı kullanan öneren varmı. Yada başka böyle bir yer önerisi olan yazsın.
Boş boş söyleyen yok. Eniştem de zamanında ev aldı onun deneyimini de ayrı biliyorum araba çekilişine girip de yüz tane çile çeken amcamı da. Sizde iyi geçtiği için iyi olmuyor sizi bilmem ama benim çevremde bu sistemi deneyen uzaktan yakından en az 50 tanıdığım var çoğu parasıyla rezil oldu.Boş boş konuşup insanları yanlış yönlendirmeyin. 2 araba 1 evimi bu sistemden aldım 1 defa da sorun yaşamadım. Her şeyi siz belirleyip giriyorsunuz ve zaten her şey açık ve net söyleniyor. Eminevimden ve Fuzulevimden de üyeliğim var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim 2 araba 1 ev almış birisi olarak söylüyorum sistem tamamen güvenilir, her şey açıkça belirtiliyor. Ödeme miktarını istediğin miktarı her şeyi sen belirliyorsun zaten. Bildiğimiz BDDK kurumuna bağlılar zaten, bunlar da yani banka gibi denetim altında en ufak şeyde bile devlet arkasında duruyor o sebeple içiniz rahat olsun ve sorunuz varsa bana sorabilirsiniz. Ben eminevimden ve fuzulevimden üyelik açtım ikisi de sorun yaşatmadı. İsterseniz benle ilgilenen temsilci arkadaşı da size tavsiye ederim
5 ay sonralı var çekilişli var sen berilliyon aynenBoş boş konuşup insanları yanlış yönlendirmeyin. 2 araba 1 evimi bu sistemden aldım 1 defa da sorun yaşamadım. Her şeyi siz belirleyip giriyorsunuz ve zaten her şey açık ve net söyleniyor. Eminevimden ve Fuzulevimden de üyeliğim var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim 2 araba 1 ev almış birisi olarak söylüyorum sistem tamamen güvenilir, her şey açıkça belirtiliyor. Ödeme miktarını istediğin miktarı her şeyi sen belirliyorsun zaten. Bildiğimiz BDDK kurumuna bağlılar zaten, bunlar da yani banka gibi denetim altında en ufak şeyde bile devlet arkasında duruyor o sebeple içiniz rahat olsun ve sorunuz varsa bana sorabilirsiniz. Ben eminevimden ve fuzulevimden üyelik açtım ikisi de sorun yaşatmadı. İsterseniz benle ilgilenen temsilci arkadaşı da size tavsiye ederim