FuzulEv de Motosiklete yazılmayı düşünüyorum.

Koraybaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
451
Fuzulev de motosiklete yazılmak istiyorum 5 ay sonra parayı veriyolarmış 300 bin civarı istesem parayı kesin veriyolarmı kullanan öneren varmı. Yada başka böyle bir yer önerisi olan yazsın.

Sistemleri yalan dolan. Arkadaş içeride tanıdığı var diye girdi 2 yıldır arabasını alamadı.
Böyle şeyler yapana kadar para biriktirip garanti yatırımlar yapın. Öbür türlü içeride paranızı kitlersiniz.

Aralık Teslim 500K başvurdum 100K ödedim bekliyoruz bakalım

biz 3-4 yıl önce girdik bu sene anca çıktı para onda bile sorun çıktı yatırdığımızı aldık büyük zarara girdik

Fuzulev de motosiklete yazılmak istiyorum 5 ay sonra parayı veriyolarmış 300 bin civarı istesem parayı kesin veriyolarmı kullanan öneren varmı. Yada başka böyle bir yer önerisi olan yazsın.
sinpaş dan araba alan tandığım var

Sistemleri yalan dolan. Arkadaş içeride tanıdığı var diye girdi 2 yıldır arabasını alamadı.
Böyle şeyler yapana kadar para biriktirip garanti yatırımlar yapın. Öbür türlü içeride paranızı kitlersiniz.
Boş boş konuşup insanları yanlış yönlendirmeyin. 2 araba 1 evimi bu sistemden aldım 1 defa da sorun yaşamadım. Her şeyi siz belirleyip giriyorsunuz ve zaten her şey açık ve net söyleniyor. Eminevimden ve Fuzulevimden de üyeliğim var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim 2 araba 1 ev almış birisi olarak söylüyorum sistem tamamen güvenilir, her şey açıkça belirtiliyor. Ödeme miktarını istediğin miktarı her şeyi sen belirliyorsun zaten. Bildiğimiz BDDK kurumuna bağlılar zaten, bunlar da yani banka gibi denetim altında en ufak şeyde bile devlet arkasında duruyor o sebeple içiniz rahat olsun ve sorunuz varsa bana sorabilirsiniz. Ben eminevimden ve fuzulevimden üyelik açtım ikisi de sorun yaşatmadı. İsterseniz benle ilgilenen temsilci arkadaşı da size tavsiye ederim

Boş boş konuşup insanları yanlış yönlendirmeyin. 2 araba 1 evimi bu sistemden aldım 1 defa da sorun yaşamadım. Her şeyi siz belirleyip giriyorsunuz ve zaten her şey açık ve net söyleniyor. Eminevimden ve Fuzulevimden de üyeliğim var.

Kardeşim 2 araba 1 ev almış birisi olarak söylüyorum sistem tamamen güvenilir, her şey açıkça belirtiliyor. Ödeme miktarını istediğin miktarı her şeyi sen belirliyorsun zaten. Bildiğimiz BDDK kurumuna bağlılar zaten, bunlar da yani banka gibi denetim altında en ufak şeyde bile devlet arkasında duruyor o sebeple içiniz rahat olsun ve sorunuz varsa bana sorabilirsiniz. Ben eminevimden ve fuzulevimden üyelik açtım ikisi de sorun yaşatmadı. İsterseniz benle ilgilenen temsilci arkadaşı da size tavsiye ederim
Boş boş söyleyen yok. Eniştem de zamanında ev aldı onun deneyimini de ayrı biliyorum araba çekilişine girip de yüz tane çile çeken amcamı da. Sizde iyi geçtiği için iyi olmuyor sizi bilmem ama benim çevremde bu sistemi deneyen uzaktan yakından en az 50 tanıdığım var çoğu parasıyla rezil oldu.
Onu geçtim doğru bir yatırım aracı da değil işin sayısal açısından da mantıklı olmuyor. Yorumum işinize gelmeyebilir doğru da gelmeyebilir ama boş boş diye sivri ithamlarda bulunmayın

Olumsuz diye ağlayanların çoğu şartları başta dinlerken hehehehe hızlı geçiyorlar sonra paraları çekiliş usulü 2/3 sene de çıkınca para yatırdık vermedi şu kadar sene sonra verdi oluyor.

Adamlar A dan Z ye sana her ihtimale anlatıyor ister kura usulü ister kesin tarihli katılabiliyorsun.
Sana tavsiyem sinp*ş olur ve kesin tarihli bakabilirsin

Örnek ödeme;
Bugün katıldın 500.000₺ Paranın teslim tarihi 2026 Mayıs, her ay 5.000₺ taksit vereceksin, 0 peşinat.
1 sene bekletiyor ama ayda 5k taksitle 500k ya giriyorsun.

Bu tarz uygulamalarda devlet min 2 ay bekleme süresi koyuyor 2 aydan önce teslim alamazsın 3. aydan itibaren alabilirsin

Sen 300bin alacam dersin ayda 10bin ödeyebilirim( ya da daha fazla) bana 6.-7. ayda teslim edebilir misiniz diye sorman lazım. Kesin ederler ama ayda ödemen miktar artabilir sistemden hesaplayıp cevaplıyorlar. Gidip görüşmen lazım

kanka inanıyonuz mu böyle şeylere ponzi şemasını araştır

5 ay sonralı var çekilişli var sen berilliyon aynen

babam da eminevime başvurdu aynı mantık zaten tr de 3 4 yer var böyle güvenilir gerisi dolandırıcılık ihtimali yüksek yerler biz sene başında başvurduk parayı 8 9. ayda teslim alacakmışız bakalım bekliyoruz babam faizsiz olmasından dolayı sıcak bakıyodu sadece bi 30k işlem ücreti mi öyle bişey var 500k için sonrasında onu ödeyip aylık 0 faizle ödeyip parayı sıran gelince teslim alıyosun. ama başvuracğın yeri iyi araştır çünkü dolandırıcı çıkma ihtimali çok yüksek mutlaka önceki müşterilerle konuş biz bi tanıdık da önceden oradan aldığı için girmiştik bu işe

Geri