Çözüldü✓ BU KLAVYE ALINIR MI?

SWIB

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
2000
Öneri.webp

Arkadaşlar uzun süreli ve genel kullanım için max 2K lık bir klavye arıyorum ve kısa klavye kullanmak istiyorum, yaklaşık on yıldır elimde apex 100 steel series var, yanında da g300s mouse kullanıyorum o da bir on yılı doldurdu diyebilirim. Bir klavye almak istiyorum fikriniz benim için önemli, düşük gecikme olmasını isterim aktif olarak CS oynuyorum, ben çok RGB de sevmem sadece ve kaliteli olması önemli benim için, fiyatta da çok esneme yapamam ancak mantık çerçevesinde biraz daha yükselebilirim.
Şimdiden Teşekkürler.

MCHOSE Ace 60 Pro Model klavyeyi de gözüme kestirdim, önümüzdeki ay yanına mouse de almak istiyorum, yani aynı markanın 8K kablosuz bir model mouse sini de aldığımda tek driver altında 2 orjinal ürün kullanmak gibi bir düşüncem var.​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Manyetik klavyelerde bana göre en mantıklısı
Bazı arkadaşlar Redragon lu bir klavye filan da öneriyor, bu bütçe için en kaliteli ürünü arıyorum ben de, MChose diye bir marka da var onunda fiyat bandı benzer.

MCHOSE Ace 60 Pro Model klavyeyi de gözüme kestirdim, önümüzdeki ay yanına mouse de almak istiyorum, yani aynı markanın 8K kablosuz bir model mouse sini de aldığımda tek driver altında 2 orjinal ürün kullanmak gibi bir düşüncem var.​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı arkadaşlar Redragon lu bir klavye filan da öneriyor, bu bütçe için en kaliteli ürünü arıyorum ben de, MChose diye bir marka da var onunda fiyat bandı benzer.
akkonun mouselarını pek tercih etmeyin bence çok daha iyi markalar var

Max olanı al hocam sanırım max olan kablosuz da 8k hz destekliyordu bende bugün max olanı aldım

Hocam bende i3 12100F işlemci vardı sanırım, 8k hz de drop yer miyim?
4kda kullanırsanız yemezsiniz ara ara 8k hz kullanırsanız bir sıkıntı çıkmayacaktır. Ek olarak https://wraithesports.com/products/scyrox-v6-wireless-8k-mouse buraya girin mouseu sepete ekleyin ödeme kısmına geldiğiniz zaman indirim kodu olarak conlife yazın 1. indiriminizi alın daha sonrasında telefonunuza iyzico uygulamasını indirin ve kayıt olun wraith üzerinden satın ala basın sizi iyizco sayfasına yönlendiriyor zaten oraya kayıt olduğunuz cep telefonunu girerek satın alın sonrasına iyzico hesabınıza cashback düşücek hem indirim kodu kullanmış olursunuz hemde iyzico ile alırsınız

• Beğen
Reaksiyonlar: SWIB
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,002
Üyeler
186,423
Son üye
atam34
Geri