Çözüldü✓ BU KLAVYE ALINIR MI?

4kda kullanırsanız yemezsiniz ara ara 8k hz kullanırsanız bir sıkıntı çıkmayacaktır. Ek olarak https://wraithesports.com/products/scyrox-v6-wireless-8k-mouse buraya girin mouseu sepete ekleyin ödeme kısmına geldiğiniz zaman indirim kodu olarak conlife yazın 1. indiriminizi alın daha sonrasında telefonunuza iyzico uygulamasını indirin ve kayıt olun wraith üzerinden satın ala basın sizi iyizco sayfasına yönlendiriyor zaten oraya kayıt olduğunuz cep telefonunu girerek satın alın sonrasına iyzico hesabınıza cashback düşücek hem indirim kodu kullanmış olursunuz hemde iyzico ile alırsınız
Hocam kurcaladım biraz ama 3K yine aynı yani fiyat, %25 indirim diyor ayrıca ama ödeme esnasında da düşmüyor, nasıl oluyor da sen 3K dan 1K ya düşürebiliyosun çok ilginç.

Hocam kurcaladım biraz ama 3K yine aynı yani fiyat, %25 indirim diyor ayrıca ama ödeme esnasında da düşmüyor, nasıl oluyor da sen 3K dan 1K ya düşürebiliyosun çok ilginç.
Cashback dediğimiz şey ödeme sonrası belirli bir tutarın hesabınıza tekrardan yansıması hocam siz o fiyattan alıcaksınız, size cashback olarak iyzico hesabınıza tekrar yüklenicek yani anında düşüyor diye biliyorum iyzico hesabınıza

• Beğen
Reaksiyonlar: SWIB
Cashback dediğimiz şey ödeme sonrası belirli bir tutarın hesabınıza tekrardan yansıması hocam siz o fiyattan alıcaksınız, size cashback olarak iyzico hesabınıza tekrar yüklenicek yani anında düşüyor diye biliyorum iyzico hesabınıza
Hocam 990TL ye MCHOSE ACE 60 Aldım az önce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,923
Üyeler
174,798
Son üye
DârligBjørn
Geri