soulhunter
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
Dualsense kaça geliyor bu şekilde. Çorbaya dönmüş ortalık. 
gaming gen de alabileceğin şeyler klavye, mouse , kulaklık , soğutucu ve m2 ssd. En sağlam indirimi bu ürünlerde alırsın.beyler indirim güzel hoş da ne alcagımı bilmiyorumm gamepad falan yok mu kaliteli
Digital olmayanı alıcaktım parolapara ya ilk defa para gönderiyim dedim yatmadı destekle konuştum 1 iş günü sonra dedi :d umarım yarın bitmez kampanyaBende bu soğutucuyu yedek olarak aldım , belki satarım ya da kullanırım dursun köşedeKampanyalar ile 800 tl ye geldi absürt bir indirim
Parolparam olsaydı 400 e gelecekti
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gaming gen de alabileceğin şeyler klavye, mouse , kulaklık , soğutucu ve m2 ssd. En sağlam indirimi bu ürünlerde alırsın.
Anında gelmesi lazım. Açıklamaya no yu vs yazdın mı?Parolapara hesabıma para gönderdim eft gelmedi tahmini kaç dk geliyor
yok ay sonuna kadar süresi var ama katılım limiti var sanırım.Digital olmayanı alıcaktım parolapara ya ilk defa para gönderiyim dedim yatmadı destekle konuştum 1 iş günü sonra dedi :d umarım yarın bitmez kampanya
Yazdım başka biri adına kayıtlı bir hesaptan para göndericeksem ana sayfadaki iban dan göndermem gerekiyormuş tabi böyle bir bilgi gönderirken yazmıyor yada ben görmedimAnında gelmesi lazım. Açıklamaya no yu vs yazdın mı?
ben bunu aldım yedek olarakAlacak ürün bulamıyorumyedek tutmak için klavye mouse veya farklı bi ürün ne önerirsiniz cashback var diye bir şey almak istiyorum