Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Parolapara hesabıma para gönderdim eft gelmedi tahmini kaç dk geliyor

beyler indirim güzel hoş da ne alcagımı bilmiyorumm gamepad falan yok mu kaliteli

Bende bu soğutucuyu yedek olarak aldım , belki satarım ya da kullanırım dursun köşede :D Kampanyalar ile 800 tl ye geldi absürt bir indirim :kekw:
Parolparam olsaydı 400 e gelecekti:kekw:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler indirim güzel hoş da ne alcagımı bilmiyorumm gamepad falan yok mu kaliteli
gaming gen de alabileceğin şeyler klavye, mouse , kulaklık , soğutucu ve m2 ssd. En sağlam indirimi bu ürünlerde alırsın.

Bende bu soğutucuyu yedek olarak aldım , belki satarım ya da kullanırım dursun köşede :D Kampanyalar ile 800 tl ye geldi absürt bir indirim :kekw:
Parolparam olsaydı 400 e gelecekti:kekw:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gaming gen de alabileceğin şeyler klavye, mouse , kulaklık , soğutucu ve m2 ssd. En sağlam indirimi bu ürünlerde alırsın.
Digital olmayanı alıcaktım parolapara ya ilk defa para gönderiyim dedim yatmadı destekle konuştum 1 iş günü sonra dedi :d umarım yarın bitmez kampanya

bu indirimler itopya da geçerli degil mi? iyizico da %10 itopyada geçerli oldugu gözüküyor ama bazıları para yatmadıgını söylüyor

Digital olmayanı alıcaktım parolapara ya ilk defa para gönderiyim dedim yatmadı destekle konuştum 1 iş günü sonra dedi :d umarım yarın bitmez kampanya
yok ay sonuna kadar süresi var ama katılım limiti var sanırım.

Anında gelmesi lazım. Açıklamaya no yu vs yazdın mı?
Yazdım başka biri adına kayıtlı bir hesaptan para göndericeksem ana sayfadaki iban dan göndermem gerekiyormuş tabi böyle bir bilgi gönderirken yazmıyor yada ben görmedim

Alacak ürün bulamıyorum :D yedek tutmak için klavye mouse veya farklı bi ürün ne önerirsiniz cashback var diye bir şey almak istiyorum

Beyler iyzico ile öde dediğimizde vodofone sanal kart ile ödenir mi sizce? o şekilde kabul eder mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,128
Üyeler
184,391
Son üye
qweiop
Geri