Kızla buluşmada konuşamıyorum

keeji1733

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar kızla 1 aydan fazla süredir konuşuyoruz flört evresini geçtik nerdeyse ama benim çok büyük bir problemim var kızla neredeyse ayrılıyoduk bugün sıfırdan başlayalım dedik ben konuşcak konu bulamıyorum fazla buluşmada çok durgununmuşum aklıma konu gelmiyo ne söylesem bilmiyorum kız balım askımla olmaz dedi haklı da iletişim sorununu nasıl çözerim yardımcı olun lütfen genel sorunum bu sanırım.

Arkadaşlar kızla 1 aydan fazla süredir konuşuyoruz flört evresini geçtik nerdeyse ama benim çok büyük bir problemim var kızla neredeyse ayrılıyoduk bugün sıfırdan başlayalım dedik ben konuşcak konu bulamıyorum fazla buluşmada çok durgununmuşum aklıma konu gelmiyo ne söylesem bilmiyorum kız balım askımla olmaz dedi haklı da iletişim sorununu nasıl çözerim yardımcı olun lütfen genel sorunum bu sanırım.
reis buluşmadan kasıt sadece bir yere outr yemek ye kahve içse hep aynı döngüyse kalmaz tabii ki, farklı aktiviteler farklı yerlere gidin.

Hocam bence alışmadığınız için. Saçmalamaktan korkmayın konuşun gitsin. Her ne kadar saçmalasanız da bir süre sonra alışacaksınız. Belki sesli kitap okumakta işe yarayabilir. Şimdilik kıza da "Seni görünce aklım düşüncelerime değil kalbimin atışına kayıyor dona kalıyorum..." gibi bir şey deyin belki tatlı bulur falan ama her şeyden önce atılgan olmayı deneyin. Umarım bu sorununuzdan kurtulursunuz.

reis buluşmadan kasıt sadece bir yere outr yemek ye kahve içse hep aynı döngüyse kalmaz tabii ki, farklı aktiviteler farklı yerlere gidin.
Baş başayken konu bulamıyorum hep ben konuştum diyo hiçbir şey anlatmıyosun diyo sıfırdan başlayalim herşeye dedik çok hızlı ilerledik dedi 1 ay ilişki oldu voleybol maçına gittik arkadaşının ben mallandım telefona baktım son 20dk dışarı çıktık sırnaştık falan instagramda da bi sohbetimiz yok sadece askım balım konuşuyosun dedi

Baş başayken konu bulamıyorum hep ben konuştum diyo hiçbir şey anlatmıyosun diyo sıfırdan başlayalim herşeye dedik çok hızlı ilerledik dedi 1 ay ilişki oldu voleybol maçına gittik arkadaşının ben mallandım telefona baktım son 20dk dışarı çıktık sırnaştık falan instagramda da bi sohbetimiz yok sadece askım balım konuşuyosun dedi
Reis ben senin yerinde olsam ve kız arkadaşım olsa, motorumun arkasına atar köyüme götürür annenemin elini öptürür ordan tarlaya götürür bir güzel mangal yaparım. o esnadada köyün güzellikleri, ekili ekin artık ne varsa pancar felan bilgi verirsin onlar hakkında. Mesela, bu pancarlar hasattan sonra bizim ordaki şeker fabrikasına gidip kurutulup küp haline gelip çaya attığımız küp şeker oluyor ama hiçbir şeker senin kadar tatlı olmuyor derim tatlı iltifatlar ederdim böyle arada. bu arada şaka yapmıyorum yerinde olsam ve darda kalsam aklıma ilk bu gelirdi bunu yapardım aklıma eldeki itemler geliyor motor köy gibi yani seçenek üretmen lazım düşünmek lazım biraz şehirdeki lunapark hayvanat bahçesi sınırsız kanatcı, hatta şırdan mumbar gibi gece yemeklerini deneyin derim şaka yapmıyorum garip gelebilir ama daha önce hiç kız arkadaşım olmadığı için böyle düşünüyorda olabilirim yada böyle düşündüğüm içinde kız arkadaşım olmuyor olabilir☹️ama seçenek üretin hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eve at kızın derdi odur, söyleyemiyordur.
net info

reis sende kendini kasma kızın yanında hohucuk (bizim orda öyle derler asosyal gibi) gibi durma bizim orda öyle derler. birde caseklenmekten korkma reis o yol arkadaşın zırvala biraz ciddi ciddi olmaz hep gülün eğlenin cıvıyın ama galas gibi durma kızın yanında.

Hocam bence alışmadığınız için. Saçmalamaktan korkmayın konuşun gitsin. Her ne kadar saçmalasanız da bir süre sonra alışacaksınız. Belki sesli kitap okumakta işe yarayabilir. Şimdilik kıza da "Seni görünce aklım düşüncelerime değil kalbimin atışına kayıyor dona kalıyorum..." gibi bir şey deyin belki tatlı bulur falan ama her şeyden önce atılgan olmayı deneyin. Umarım bu sorununuzdan kurtulursunuz.
Fazla iltifattan bıktım demişti

Fazla iltifattan bıktım demişti
Ooo o zaman sizden sıkılmaya başlamış demek. İltifat harici konuşmaya çalışın o zaman. Dediğim gibi konuşa konuşa öğrenirsiniz. Olmadı bir seferlik sessiz kalın ve o konu açtığı zaman direkt onun konuştuğu konu üzerine konu açmayı denersiniz.

Ooo o zaman sizden sıkılmaya başlamış demek. İltifat harici konuşmaya çalışın o zaman. Dediğim gibi konuşa konuşa öğrenirsiniz. Olmadı bir seferlik sessiz kalın ve o konu açtığı zaman direkt onun konuştuğu konu üzerine konu açmayı denersiniz.
Benim eşşekliğim sadece iltifat konu açamıyorum fazla yeniden tanışalım dedi

İşte o yüzden iltifat etmeyin. Kendinizi atılgan olmaya zorlayın o kadar. Yoksa bu iş ilerlemez ve kız sizden sıkılır.
Buluştuğumuzda farklı yerlere götüreyim o zaman

Tek hatanda affetmem dedi

Buluştuğumuzda farklı yerlere götüreyim o zaman

Tek hatanda affetmem dedi
Hocam konuşmanızı düzeltin yeter. Eğer önceki halinizden daha iyi olursanız tek hatanızı da affedebilir hatta bir önce ki halinizden daha iyiyseniz kızdan daha fazla süre tanımasını isteyin. Farklı yere götürmek de işe yarayabilir ama önce dediğim şekilde konuşmayı (İltifat etmemek veya azaltmak, saçma da olsa konu açmak ve atılgan olmak) kesinlikle deneyin.

Konu olayı bahane benimde 4 5 aydır ilişkim var yaklaşık 5 seneye dayanan arkadaşlığım var bizde buluşunca konu bulamıyoruz ama sürekli yeni yerlere götürüyorum kızı sohbet etmesek bile sıkılmıyoruz bende çok konuşkan biri değilim ama kızın umrunda dahi olmuyo bana biraz seninki bahaneymiş gibi geldi sanki kiz seni istemiyor genel olarak sıkılmış ve bahane arıyor

Geri