Saçmalamak bazen iyidir , mesela sizin köydeki eşşeği naptı baban sattınız mı de ? kız önce güler sonra : ne eşşeği ya? vs falan derse , haaa eşşek demişken amcamın fiat doblosu aklıma geldi de , eşşek gibi kullanıyordu araba bağırıyordu resmen falan de , aklına ne geliyosa saçmala , dikkat edersen konu eşşekten fiat dobloya amcasına vs geldi , konuşuyor olursunuz , boş durmaktan iyidir
Sonra kız'a sen en son ne zaman memlekete gittin diye sor , kız düşünür şu tarihte gittim der. köyünüz varmı diye sor. kız evet derse , nasıl beğeniyormuydun köyü de. Bizim köyde şu olaylar bu olaylar olmuştu falan anlat , konu konuyu açıyor , eşşekten başlamak önemli
Ha şimdide , problem diyalog probleminden çıktı ve kızın diyalogu beğenip beğenmemesine geldi. bazıları bu konuşmayı eğlendirici tatlı bulur , bazılarına dinlemek zor gelir , senden ayrılır. bir ton parametre var. bu yüzden kızlarla pek anlaşamıyorum ben.
Bazılarına iyi davranırım , yüz vermez.
Bazılarına kötü davranırım yüz verir ama flörtü beğenmez.
Bazılarına orta davranırım , yüz verip , flörtü beğenip , bir zamandan sonra sıkılıp gider.