Kızla buluşmada konuşamıyorum

hocam zaten yürümezdi çünkü sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen birisiyle olmuyor cidden.. siz onun yanında konuşkan olmadığınızı söylemişsiniz konu bulamadığınızdan, ama size gerçekten değer verseydi ortak noktalarınızı bulmaya çalışıp konu açardı
mesela biz konuşurken çoğu zaman konuyu o açıyor ve sohbet fazla akıyor bu belki birbirimize çok benzediğimiz içindir bilmiyorum ama zamanımız olsa sonsuza kadar her şeyden bahsederiz çünkü ikimizde birbirimiz için çaba gösteriyoruz ama sizde durum böyle değildi maalesef.. Umarım sizi olduğunuz gibi kabul edebilecek birisi girer hayatınıza
Tek sorun o olsa halledilirdi ilişki istemiyomuş bende oyuncak değilim kimseyeyi bekleyemem öyle bitirdik çıksrtmıyorum hicbiryerden dedi öyle takipleşiyoruz ama bitti hayırlısı olsun

Tek sorun o olsa halledilirdi ilişki istemiyomuş bende oyuncak değilim kimseyeyi bekleyemem öyle bitirdik çıksrtmıyorum hicbiryerden dedi öyle takipleşiyoruz ama bitti hayırlısı olsun
ilişki değil seni istemiyor hocam bahaneeee.... yakın bir zamanda çıkarır ve yeni biriyle st falan atar

Arkadaşlar kızla 1 aydan fazla süredir konuşuyoruz flört evresini geçtik nerdeyse ama benim çok büyük bir problemim var kızla neredeyse ayrılıyoduk bugün sıfırdan başlayalım dedik ben konuşcak konu bulamıyorum fazla buluşmada çok durgununmuşum aklıma konu gelmiyo ne söylesem bilmiyorum kız balım askımla olmaz dedi haklı da iletişim sorununu nasıl çözerim yardımcı olun lütfen genel sorunum bu sanırım.
Hocam maalesef bunun somut bir çözümü yok aşk ,sevgi ve ilişki dediğin şey kendiliğinden olan bir şey yani denk gelir sen o kişiyle uyumluysan ve aranızda bir şeyler varsa otomatik olarak muhabbet de gelişir aranızda çekim de gelişir yanı ekstra bir şey yapmana gerek kalmaz çoğu zaman.
Sana burada alışveriş listesi gibi konu listesi verilse bile kız arkadaşın ve sen yan yanayken huzur ve zevk bulmadığınız taktirde hiçbir anlamı yok.

Saçmalamak bazen iyidir , mesela sizin köydeki eşşeği naptı baban sattınız mı de ? kız önce güler sonra : ne eşşeği ya? vs falan derse , haaa eşşek demişken amcamın fiat doblosu aklıma geldi de , eşşek gibi kullanıyordu araba bağırıyordu resmen falan de , aklına ne geliyosa saçmala , dikkat edersen konu eşşekten fiat dobloya amcasına vs geldi , konuşuyor olursunuz , boş durmaktan iyidir :D
Sonra kız'a sen en son ne zaman memlekete gittin diye sor , kız düşünür şu tarihte gittim der. köyünüz varmı diye sor. kız evet derse , nasıl beğeniyormuydun köyü de. Bizim köyde şu olaylar bu olaylar olmuştu falan anlat , konu konuyu açıyor , eşşekten başlamak önemli :D

Ha şimdide , problem diyalog probleminden çıktı ve kızın diyalogu beğenip beğenmemesine geldi. bazıları bu konuşmayı eğlendirici tatlı bulur , bazılarına dinlemek zor gelir , senden ayrılır. bir ton parametre var. bu yüzden kızlarla pek anlaşamıyorum ben.

Bazılarına iyi davranırım , yüz vermez.
Bazılarına kötü davranırım yüz verir ama flörtü beğenmez.
Bazılarına orta davranırım , yüz verip , flörtü beğenip , bir zamandan sonra sıkılıp gider.

Hocam yüksek ihtimal zaten sizden sıkılmış son seferde ayrılmak için yapmış olmalı.

2 maksimum 3 haftaya geçiyor merak etmeyin. Spor salonuna gidiyormuşsunuz zaten o sizin rahatlamanıza yardımcı olur.
Valla hak etmiyodum ya niye böyle oldu bilmiyorum

Valla hak etmiyodum ya niye böyle oldu bilmiyorum
Sürekli iltifat etmek + sürekli aşkım/balım demek. Hocam bu cinsiyet fark etmeksizin böyle birine karşı çok ilgili davranırksak otomatik olarak sıkılır + siz konuşmak yerine genellikle kıza öyle şeyler söylemişsiniz ve bu da istemsiz sıkıcı. Evet biliyorum hak etmiyordunuz ve yine evet biliyorum amacınız kendinizi bıktırmak değildi ama oldu bitti siz sonra geleceklere karşı tecrübeli oldunuz. Bu kızdan sonra ki kızlara farklı davranırsınız olur biter. Birazcık daha konuşkan olun ve sık iltifat etmeyin o kadar. İçiniz rahat olsun 2 hafta sonra zaten hiçbir önemi olmayacak. Belki bu kızla konuşmayı tekrar deneyebilirsiniz o ayrı ama sıcağı sıcağına değil birkaç hafta sonra.

Sürekli iltifat etmek + sürekli aşkım/balım demek. Hocam bu cinsiyet fark etmeksizin böyle birine karşı çok ilgili davranırksak otomatik olarak sıkılır + siz konuşmak yerine genellikle kıza öyle şeyler söylemişsiniz ve bu da istemsiz sıkıcı. Evet biliyorum hak etmiyordunuz ve yine evet biliyorum amacınız kendinizi bıktırmak değildi ama oldu bitti siz sonra geleceklere karşı tecrübeli oldunuz. Bu kızdan sonra ki kızlara farklı davranırsınız olur biter. Birazcık daha konuşkan olun ve sık iltifat etmeyin o kadar. İçiniz rahat olsun 2 hafta sonra zaten hiçbir önemi olmayacak. Belki bu kızla konuşmayı tekrar deneyebilirsiniz o ayrı ama sıcağı sıcağına değil birkaç gün sonra.
Sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri