Çözüldü✓ Bu 4 Monitör Arasında En İyisi ?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
8000
Merhabalar yoğun araştırmalarım ve fiyat-performans açısından 4 monitör arasında cidden çok kaldım. Sizce hangisini almalıyım detayları ile belirtirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Merhabalar yoğun araştırmalarım ve fiyat-performans açısından 3 monitör arasında cidden çok kaldım. Sizce hangisini almalıyım detayları ile belirtirseniz çok sevinirim.
Asus alın sorunsuz keyfinize bakın hocam

• Beğen
hocam benim

VG249QM1A satacağım 2027/10. aya kadar garantisi var ilgilenirsen konuşalım bir kaç aylık bende vatandan aldım ekstra 1 yıl da garanti almıştım​

hocam benim

VG249QM1A satacağım 2027/10. aya kadar garantisi var ilgilenirsen konuşalım bir kaç aylık bende vatandan aldım ekstra 1 yıl da garanti almıştım​

Kaça bırakıyon bide niye satiyon yan monitör alcam bitane

Kaça bırakıyon bide niye satiyon yan monitör alcam bitane
Ev aldım arkadaşa özelden yazdım da 7800xt vardı borçtan ötürü sattım. Şİmdi pek oyun da oynamıyorum. Ekran kartını satınca zaten pek anlamı kalmadı bu da boşu boşuna duruyor. :) sahibinden kontrol ettim ederi en az 6,5 falan ama 6 ya bırakabilirim sanırım. Dediğim gibi bende vatandan aldım hatta ilave 1 yıl daha garanti aldıydım. epey garantisi var tertemiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kutusu belgeleri kablosu vidaları vs herşeyi tam. hatta yanında hediye kaliteli silme bezi falan da yollarım. Sırf ona özel Fotoğraf makinesi lens silme bezi aldım. Gözlük camı silme spreyi falan aldım. Toza karşı :)

Ev aldım arkadaşa özelden yazdım da 7800xt vardı borçtan ötürü sattım. Şİmdi pek oyun da oynamıyorum. Ekran kartını satınca zaten pek anlamı kalmadı bu da boşu boşuna duruyor. :) sahibinden kontrol ettim ederi en az 6,5 falan ama 6 ya bırakabilirim sanırım. Dediğim gibi bende vatandan aldım hatta ilave 1 yıl daha garanti aldıydım. epey garantisi var tertemiz.

kutusu belgeleri kablosu vidaları vs herşeyi tam. hatta yanında hediye kaliteli silme bezi falan da yollarım. Sırf ona özel Fotoğraf makinesi lens silme bezi aldım.
Biraz düşüncem hocam

Biraz düşüncem hocam
Size de numaramı yazayım daha ilanlara koymamıştım da olmadı ilana koymadan doğrudan buradan anlaşırız kısmet bakalım :)
Konuyu görünce yazayım dedim. Ben çok memnun kullandım Performans canavarı

Size de numaramı yazayım daha ilanlara koymamıştım da olmadı ilana koymadan doğrudan buradan anlaşırız kısmet bakalım :)
Hocam tam kesin değil de alabilirim belki bilmiyorum 2 3 gün içinde dönerim sana ama sen ilana koy yinede

• Beğen
hocam benim

Çok teşekkür ederim hocam sıfır almayı düşünüyorum

Merhabalar yoğun araştırmalarım ve fiyat-performans açısından 4 monitör arasında cidden çok kaldım. Sizce hangisini almalıyım detayları ile belirtirseniz çok sevinirim.
Yoğun öneriler üzerine Samsung’un monitörüde tartışmaya ekledim bir fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim

Monitör işi tamamen şans. Adamlar gidiyor 30 k verip Asus rog alıyor 2 ay sonra ışık sizması oluyor. Hangi marka sldığının önemiyok (kaliteli markalar arasında) o monitör gelene kadar oturup dua edecen

Monitör işi tamamen şans. Adamlar gidiyor 30 k verip Asus rog alıyor 2 ay sonra ışık sizması oluyor. Hangi marka sldığının önemiyok (kaliteli markalar arasında) o monitör gelene kadar oturup dua edecen
Hocam özellikleri arasında veya detayları kısmında bir yorum yapmamışsınız fakat bilgi için teşekkürler umarım sıkıntısız gelir alacağım zaman

Hocam özellikleri arasında veya detayları kısmında bir yorum yapmamışsınız fakat bilgi için teşekkürler umarım sıkıntısız gelir alacağım zaman
İnce farklar var hangisini tercih edersen et sağlam geldiği sürece " budaha iyi keşke bunu alsaydım " demezsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,043
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri