sharingan01
80+
- Reaksiyon skoru
- 119
Bu kokuya yakın bir muadil markası var mı ya da arap klonlarından benzer bildiğiniz koku var mı tavsiye edebileceğiniz
Bu kokuya yakın bir muadil markası var mı ya da arap klonlarından benzer bildiğiniz koku var mı tavsiye edebileceğiniz
ben de alberto sego düşünüyordum, 2. parfüm de eklemek istiyorum le beau düşündüm ama coconat sevebilir miyim emin değilim. tavsiye ettiğin performans ve koku olarak iyi olan parfümler var mı?![]()
Eros Flame tarzında açık parfüm benzeri, doldurma – lüks muadil koku – Kod 1532 | Alberto Sego
Benzerlik: Versace Eros Flame tarzında erkek açık parfüm benzeri muadili, mandalina, biberiye ve tatlı portakalla enerjik açılır. Yasemin ve gülle zenginleşir; tonka fasulyesi, misk ve vanilyayla kalıcı, tutkulu ve karizmatik bir doldurma parfüm alternatifidir.www.albertosego.com
Aktif olarak kullanıyorum 2. Alışverişim siteden muazzam kalıcılık ve kokusu var öneririm.
Armani Stronger With You almıştım aynı siteden oda iyiydi ama kalıcılık ve yayılım anlamında eros çok daha iyiben de alberto sego düşünüyordum, 2. parfüm de eklemek istiyorum le beau düşündüm ama coconat sevebilir miyim emin değilim. tavsiye ettiğin performans ve koku olarak iyi olan parfümler var mı?