Yeni mikrofon için ses kartı önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
500
yanmai micpro x2 isimli mikrofonu bugün satın aldım eve geldim kurdum ama malesef seste cızırtı var bilen arkadaşlarıma sorduğumda ses kartı lazım dediler bi ses kartı önerir misiniz yada usb ses kartı usb ses kartı daha pratik olur aslında ama pek anlamıyorum ses işlerinden bir öneri alabilir miyim rica etsem(mikrofon girişi xlr kasaya giren 3.5mm normal 2 pinli jack)

Konudan bağımsız bu temudaki ses kartları ne düzeyde bir kaliteye sahip iş görüyormu bu konudada birisi yorum yapabilirse sevinirim.

Konudan bağımsız bu temudaki ses kartları ne düzeyde bir kaliteye sahip iş görüyormu bu konudada birisi yorum yapabilirse sevinirim.
Eğer IEM kulaklık içinse (telefona bağlanandan bahsediyorum mikserden fikrim yok) iş yapar ama çok değil abartı artış beklenmez. AliExpress'te az önce şunu buldum:
631,38TL | FIIO JadeAudio JA11 HI-RES USB Tip C 3.5mm Kulaklık Kulaklık Adaptörü USB DAC Ses Kablosu Telefonlar Için
RG
En iyi örnek budur.

Eğer IEM kulaklık içinse (telefona bağlanandan bahsediyorum mikserden fikrim yok) iş yapar ama çok değil abartı artış beklenmez. AliExpress'te az önce şunu buldum:
631,38TL | FIIO JadeAudio JA11 HI-RES USB Tip C 3.5mm Kulaklık Kulaklık Adaptörü USB DAC Ses Kablosu Telefonlar Için
RG
En iyi örnek budur.
Link başka bir şeye çıkıyor

Geri