Kaza Yaptım Ne Yapacağım

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,719
Merhaba dun 16 sularinda seyir halindeyken berbat bi kaza gedli basima inip fotograflari cekip adama saga cek tutanak tutcaz dedigimde sen haksizsin diyip kacti polis cagirdim 1 saat 40 dakika sonra gelen polis tutanak tuttu ancak tutanakta hakli haksiz birsey yazmiyor ve ne yapacagimi soylemediler kesik cizgilerde mecburi serit değiştirdim arkadan gelenle aramda mesafe vardi ancak onume 4 yoldan atlayan yuzunden durdum o ise durmayip camurluguma surtmeyi secti kim hakli bilmiyorum ama olan oldu ve ben ortada kaldim nasil bir yol izlemeliyim
IMG_0634.webp
IMG_0633.webp

- Tutanakta karşı tarafın bilgileri var mı?
- Kazanın gerçekleştiği yerde güvenlik kameraları olabilme ihtimali var mı?
Kameralar gormuyor tutanagi polis doldurdu sadece benim bilgilerim var

Karşı tarafın plakası varsa polise söyleseydin keşke

polis tutanağını paylaşma imkanın olur mu? polis tutanağıyla birlikte emniyete gidip şikayetçi olabilirsin.

Niye oyle birsey yapayim ki adam kacti belki ehliyeti yok belki sarhos carpip kacmayi yanina birakip nihe cebimden yaptirayim

Kardeşim o zaman polisin tuttuğu tutanak elindeyse ve adamın iletişim numarası varsa ara.

Polisin rozet numarasını aldın mı?
Hangi karakoldan geldiğini biliyor musun?

Bunları biliyorsan ara, ne yapman gerektiğini öğren. Adamın kaçması şüpheli tabi. Sen haklıyken sana haksız demiş. Fakat kaçtıysa ve elinde tutanak yoksa bir şey yapamazsın.

Senin anlattıklarından yola çıkarak sana arkadan gelipte yandan sürten arkadaş hatalı bu net, tutanakla beraber bir polis karakoluna git durumu anlat plakasını biliyorsundur zaten onlar gerekeni yapar bu arada aracında kasko varsa bunun ile uğraşmayıp kaskodan da ücretsiz yaptırabilirsin fakat bir sonraki kasko dönemimde ödeyeceğin rakam bir yukarı çıkar.

polis tutanağını paylaşma imkanın olur mu? polis tutanağıyla birlikte emniyete gidip şikayetçi olabilirsin.
Kardeşim o zaman polisin tuttuğu tutanak elindeyse ve adamın iletişim numarası varsa ara.

Polisin rozet numarasını aldın mı?
Hangi karakoldan geldiğini biliyor musun?

Bunları biliyorsan ara, ne yapman gerektiğini öğren. Adamın kaçması şüpheli tabi. Sen haklıyken sana haksız demiş. Fakat kaçtıysa ve elinde tutanak yoksa bir şey yapamazsın.
Senin anlattıklarından yola çıkarak sana arkadan gelipte yandan sürten arkadaş hatalı bu net, tutanakla beraber bir polis karakoluna git durumu anlat plakasını biliyorsundur zaten onlar gerekeni yapar bu arada aracında kasko varsa bunun ile uğraşmayıp kaskodan da ücretsiz yaptırabilirsin fakat bir sonraki kasko dönemimde ödeyeceğin rakam bir yukarı çıkar.
Adama ulaştim polis ve tutanakta hicbirsey yok rezalet haber sayfasina attim ilcenin oradan buldum kasko bozdurcakta bi hasar yok 3000tl teklif etti ama farkli bir ucret talep edecegim camurlugumda derin bir gocuk var

Kaçan adama geçirirler diye biliyorum şikayet et hocam.

Geçmiş olsun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,301
Üyeler
174,342
Son üye
Murad46
Geri