Yardım Steelseries Sonar kullanan var mı ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
363
Arctic nova pro wireless kulaklık kullanıyorum. Sonar açıkken sonardaki pubg ayarını kullandığımda oyunda ses kasılmıyor. Ayak sesleri çok az , silah sesleri çok fazla geliyor. Fakat sonarı devre dışı bırakınca programın Engine bölümündeki pubg EQ ayarıyla muhteşem ses kasılıyor tam istediğim gibi.

Sonar kullanıp pubg'de iyi ses kasan var mı ? Kendi ayarlarınız var mı ?

Arctic nova pro wireless kulaklık kullanıyorum. Sonar açıkken sonardaki pubg ayarını kullandığımda oyunda ses kasılmıyor. Ayak sesleri çok az , silah sesleri çok fazla geliyor. Fakat sonarı devre dışı bırakınca programın Engine bölümündeki pubg EQ ayarıyla muhteşem ses kasılıyor tam istediğim gibi.

Sonar kullanıp pubg'de iyi ses kasan var mı ? Kendi ayarlarınız var mı ?
1747953436484.webp

1747953449540.webp

Hocam gördüğüm kadarıyla pubg için Custom bir ayar kullanıyorsunuz. Sonar ayarlarınızı tek link ile paylaşabilme özelliği var. Eğer çok net ses kasıyorsanız bu ayarınızı paylaşır mısınız. Direkt kopyalayim kullanayim ben de aynısını. Haftalardır sonarda pubg ayarı bulamadım. Rica etsem atar mısınız linkini ?
nerden atılıyor

nerden atılıyor
Şuan ona bakıyordum. Redditte bazıları kendi ayarını link olarak paylaşmışlar. O linke tıklayınca sonara yönlendiriyor ve ayarları birebir kendine kopyalıyor. Nasıl yapıldığını öğrenince dönüş yapacam buradan size.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan ona bakıyordum. Redditte bazıları kendi ayarını link olarak paylaşmışlar. O linke tıklayınca sonara yönlendiriyor ve ayarları birebir kendine kopyalıyor. Nasıl yapıldığını öğrenince dönüş yapacam buradan size.
Buldum hocam. Şimdi sonarı açınız. Üstten game bölümüne geliniz. pubg için kullandığınız ayarı seçin ve hemen sağında ''share'' yazıyor. Oradan link oluşturup bana atabilirsiniz. Bakın alta foto attım

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    9.1 KB · Hit: 31

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
Çok teşekkür ederim. Bu arada pubg için attığınız bu ayarı siz kendiniz mi oluşturdunuz ? Ayak sesleri net duyuluyor mu ?
ayarları nasıl ne zaman yaptım hatırlamıyorum pubg de ayak seslerini çok net duyuyorum hatta arkadaşla oynuyoz o bazen benim duyduğumu duymuyo sonra duyduğum yerden adam çıkıyor :)

kulaklığım CORSAIR HS80 RGB

• Muhteşem
ayarları nasıl ne zaman yaptım hatırlamıyorum pubg de ayak seslerini çok net duyuyorum hatta arkadaşla oynuyoz o bazen benim duyduğumu duymuyo sonra duyduğum yerden adam çıkıyor :)

kulaklığım CORSAIR HS80 RGB
Çok teşekkürler tekrardan. Bu arada bu sonar sadece steelseries kulaklıklar için değil mi ? Siz corsair kullanıyormuşsunuz şaşırdım.

Çok teşekkürler tekrardan. Bu arada bu sonar sadece steelseries kulaklıklar için değil mi ? Siz corsair kullanıyormuşsunuz şaşırdım.
yok hocam her kulaklığa oluyor öncedende rampage kulaklıkta kullanıyorum ses kalitesini artırıyor cidden

• Beğen
Geri