Hocam bu yeni kampanyalarla ikinci elden ucuza geliyor gibime geldi ama farketmez uyar.2. El olurmu?
Bir hesaptan bir kere indirim kullanılabildiğini unutmayın. Ben işlemciyi aldım sonra ssd yi aldım ssd indirimi gelmeyince ikisini de iptal ettim pazartesiden beri iademin yatmasını bekliyorumAlıntıyı görüntüle
Şu tarz fakat dahili ekran kartı bir işlemci lazım.
Hocam anakart ve rami halletsem şuan çok mutlu olucamBir hesaptan bir kere indirim kullanılabildiğini unutmayın. Ben işlemciyi aldım sonra ssd yi aldım ssd indirimi gelmeyince ikisini de iptal ettim pazartesiden beri iademin yatmasını bekliyorum
Hocam böyle bir şey yapacağıma konudaki gibi 13100f alır artan parayla ekran kartı alırım2.el 5600g, sıfır a520mk anakart ve ddr4 16gb rami 6k'ya bulursun gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada şunu da belirteyim, 5600g nin dahili gpu su rx 550 ile eşit güçte. Yani az buçuk oyunları da oynatır.
Ets2 de falan mesela gayet iyi performans gösteriyor
A520M pro mantıklı ama bence indirim vs kovala belki b520-550 indirime girerse daha iyi olur ama bence çünkü 1762 TL'ye düşmüştüHocam anakart ve rami halletsem şuan çok mutlu olucamAnakart öneriri misiniz?
Hocam böyle bir şey yapacağıma konudaki gibi 13100f alır artan parayla ekran kartı alırım
Hocam en mantıklısı ilk ss de attığım gibi geldi onu yapıyorum, teşekkür ederim.A520M pro mantıklı ama bence indirim vs kovala belki b520-550 indirime girerse daha iyi olur ama bence çünkü 1762 TL'ye düşmüştü
🔥İndirim Başlık 'MSI A520M-A Pro 1.762 TL'
Bedava.
MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600 MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600 MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 16
- Forum: Sıcak Fırsatlar
13100f yari fiyatina falan denk gelir. Ama lga 1700 anakart pahalı, am4 anakarttan. O yönden amd avantajlı.Hocam anakart ve rami halletsem şuan çok mutlu olucamAnakart öneriri misiniz?
Hocam böyle bir şey yapacağıma konudaki gibi 13100f alır artan parayla ekran kartı alırım
lga 1700 anakart kampanya ile 1700tl hocam birde am4 anakartlarda ddr4 birde13100f yari fiyatina falan denk gelir. Ama lga 1700 anakart pahalı, am4 anakarttan. O yönden amd avantajlı.
13100f alırsan eğer 5600g yerine, o zaman da 1.5k falan ekran kartına ayırabilirsin herhalde
Iyiymiş o şekilde de yapabilirsinlga 1700 anakart kampanya ile 1700tl hocam birde am4 anakartlarda ddr4 birde
Hocamın attığı da iyiymiş. Ama 13100f daha iyi olur sanırım. Ekran kartı da alabiliyormussun böylece. Bi rx 580 alabilirsin sanırım