Lenovo loq alınır mı?

samet68

80+
Reaksiyon skoru
13
Bilgisayar alacağım bilgisayar mühendisliği okuyorum 35000 bütçem var fotoğraftaki Lenovo loq denk geldi bunlarda adaptörün wattı yetmediği söyleniyor doğrumu

Ekler

• 1000065272.webp
    1000065272.webp
    232.6 KB · Hit: 93
Acerlarda da battery drain yaşanıyordu başka bi başlıkta onu tartışmıştık. Lenovo loqlar özelinde çok pozitif yorumlar görmüştüm tam tersi. Bu ikisinden birini önerirdim hazır kampanya varken

Acerlarda da battery drain yaşanıyordu başka bi başlıkta onu tartışmıştık. Lenovo loqlar özelinde çok pozitif yorumlar görmüştüm tam tersi. Bu ikisinden birini önerirdim hazır kampanya varken

Şu cihazı al.

Hocam teşekkürler ilk bilgisayar aklıma yattı ama ben bu PC yı 5-6 ay 12 ramli kullansam götürürmü beni?

Hocam teşekkürler ilk bilgisayar aklıma yattı ama ben bu PC yı 5-6 ay 12 ramli kullansam götürürmü beni?
Biraz daha bütçeyi zorlayıp şu şekilde alın hocam.

Biraz daha bütçeyi zorlayıp şu şekilde alın hocam.

Hocam deneyeceğim ama biraz beni zorlayabilir taksitle ödeyebilirsem kesinlikle bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapacağına bağlı tabi. PC yi çok çok yoracak şeyler yapmazsın gibi rahat götürür. Direkt al derim
Hocam en ağır kullanacağım premier pro olur büyük ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,556
Üyeler
192,748
Son üye
arasfly06.
Geri