R5 1600 vs r3 2200g düşük bütçe ders arada oyun girmelik

mehmet38_

80+
Reaksiyon skoru
42
arkadaşlar evde bi pc var zaten fakat kardeşim başından kalmıyo ben zaten ders çalışıyom onun için çok bütçe ayırmadan aradada oyun girebileceğim bi pc istiyorum öyle aman aman bişi beklemiyom tabi ama düşük ayarlarda cs2 vs. girerim
hangi işlemci daha mantıklı olur apu olanı alırsam kartsız idare edebildiğim kadar kullanırım ama farka değerse şimdilik 1600 alayım sonra bi kart çözmeye çalışıyım dedim ama kararsız kaldım
sizin fikriniz ne yönde olur ?

Cs2 oynatmaz onlar. 8600g alman lazım en ucuz b650 kartla birlikte çift kanal bellekle cs2 100 fps civarı oynarsın.

arkadaşlar evde bi pc var zaten fakat kardeşim başından kalmıyo ben zaten ders çalışıyom onun için çok bütçe ayırmadan aradada oyun girebileceğim bi pc istiyorum öyle aman aman bişi beklemiyom tabi ama düşük ayarlarda cs2 vs. girerim
hangi işlemci daha mantıklı olur apu olanı alırsam kartsız idare edebildiğim kadar kullanırım ama farka değerse şimdilik 1600 alayım sonra bi kart çözmeye çalışıyım dedim ama kararsız kaldım
Bütçen nedir yardımcı olmaya çalışayım .

Cs2 oynatmaz onlar. 8600g alman lazım en ucuz b650 kartla birlikte çift kanal bellekle cs2 100 fps civarı oynarsın.
8600G Sistem dizmek yerine İkinci el RX 6600 + Ryzen 5500 gibi çözümler daha mantıklı , Sırf ben 5600G ile 1080p'de 90 FPS alıyorum CS 2'de. ileride imkanım olursa ilk iş olarak harici ekran kartı alacağım.

valla çok emin olamadım kardeşimin tablete çökmeyi planlıyorum kalemli işimi görür heralde

1600 af al rx 580 veya 1060 6 gb al bak yoluna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,717
Üyeler
174,771
Son üye
osi111
Geri