İkinci El

Filtreler

RX 470 veya RX 560 arıyorum satan varsa mesajdan ulaşabilir.
Selamlar arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi bu iki ekran kartından birisini arıyorum. Eğer satan var ise fiyatta anlaşabilirsek almayı...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
179
CS:GO Bıçak Gut Knife Ultraviolet
💷Gut Knife Ultraviolet (Fieldt Tested) Satılık💷 🅿️ Ödeme : PAPARA 🅿️
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
463
satılık steam hesabım
Merhaba arkadaşlar hikayeli oyunlar sarmadı ya ondan dolayı satıyorum gerçekten 10 numara oyunlar var resimlerde belirtildi
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
225
150 TL Ekran Kartı
Şehir Belirtilmemiş 150 TL Ekran Kartı 150.00 TL
Elimde 150 TL para var, R5 230, R7 240, GT 630 ve türevi çalışan kartınız varsa PM atabilirsiniz.
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
216
[SINIRSIZ] GEFORCE NOW PREMİUM ALMA METHODU !
Method %100 çalışmaktadır, çalışmama vs. gibi durumlar asla söz konusu olamaz. Her probleminize elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
367
Riot Hesabı
Riot Hesabı Teklif
VALO OMEN -- ASTRA HARIC KAREKTERLER ACIK SKİN HIÇ YOK -- GOLD3 LOL 58 Köstüm vardır Hepsi Fotoğraflarda var Silver 2 şaun TR servırında...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
218
epic games hesap
epic games hesap 100.00 TL
60-70 in üzerinde oyun var epic games in ilk bedava verdiği oyundan itibaren kesintisiz 1-2 ay öncekine kadar dagıttıgı tüm oyunlar mevcut e posta...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
178
Valorant hesabı skin-battlepas-gold 2 satılık
Merhabalar toplamda 140 tl yatırdım yağmacı operator -battlepass vardır -ve üstüne 800 vp mevcuttur fiyat 100 tl detaylı iletişim: ödeme...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
321
Apu Oyuncu Bilgisayarı
Apu Oyuncu Bilgisayarı başlığındaki bilgisayarın özellikleri: İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics 3.50 GHz Yüklü bellek (RAM)...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
173
MSI RTX 3070 Ventus 2X OC | Sıfır, Adınıza Faturalı, 3 Yıl Türkiye Garantili | RTX3070
MSI RTX 3070 Ventus 2X OC | Sıfır, Adınıza Faturalı, 3 Yıl Türkiye Garantili | RTX3070 Merhabalar, Ürün sıfır, kapalı kutudur. Adınıza faturalı...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
185
MICRON MTA8ATF1G64HZ-3G2J1 SODIMM 8 GB 3200 MHZ RAM ALINIR!
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim modele sahip temiz RAM arıyorum. Olupta satmak isteyen arkadaş varsa uygun fiyattan almak isterim.
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Sıfır
Hit
277
Laptop 03.12.2019 tarihinde Monster'in sitesinden alınmıştır. Geçen hafta Teknik servisinde termal macun - fan vs bakımları yapılmıştır. Oyunlarda...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
249
Steelseries Arctis 5
Ürünün kutusu , faturası , garanti belgesi mevcuttur. 13 ay garantisi vardır.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
177
Bu Laptop kaçmaz!
Kocaeli Bu Laptop kaçmaz! 3,000.00 TL
Merhaba laptopum satılık temiz kullanıldı sadece "W" tuşu yerinden çıkmıştır ofis programlarını sorunsuz bir şekilde açarki bilgisayarı yazılım...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
279
3 aylık gamepass kodu
Merhaba 3 aylık gamepass pc kodu var elimde kod olarak vericem kodu aktifleştireceksiniz Normal fiyatı 105 tl dir benim fiyatım 60 tl
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
174
Satılık Epic Games Hesabı
SSD alacağım epic games ile çok bi işim yok o yüzden satıyorum. İletişim: Discord= Transform#1686 The Long Dark Grand Theft Auto 5 Stranded Deep 3...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
203
Asus ROG Strix RX 570 4GB Garantili Kutulu Faturalı.
Merhaba arkadaşlar. 7 şubat 2019 tarihinde vatan bilgisayardan aldığım ekran kartımı satıyorum. Sıfırdan farksızdır. Sadece oyu oynamak için...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
208
Gta 5 ve 30 tane oyunlu hesap+Forza horizon 4 ultimate edition gamepas full orijinal xbox hesap 70tl
Oyunlar: Yanında bir de forza horizon 4 ultimate edition hesabı verilecektir gamepass ve...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
211
2200g Alınır
arkadaşlar selamın aleyküm 2200g arıyorum Fiyat 500ile 700tl arasında olması gerekiyor Anadolu yakasında Doğru düzgün piyasada yok
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Sıfır
Hit
175
Forza Horizon 4 ultimate edition-15 oyun-gamepass-50 dlc- sadece 25 tl (orjinal xbox hesabı şahsi)
-Evet arkadaşlar hesabın içinde gamepass vardır sea of thieves ve gamepasin desteklediği oyunlar -Forza horizonda ultimate edition ve aklınıza...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
170
Top Bottom