İkinci El

Filtreler

Forza Horizon 4 ultimate edition-15 oyun-gamepass-50 dlc- sadece 25 tl (orjinal xbox hesabı şahsi)
-Evet arkadaşlar hesabın içinde gamepass vardır sea of thieves ve gamepasin desteklediği oyunlar -Forza horizonda ultimate edition ve aklınıza...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
170
Anakart +Işlemcimi satıyorum Bu Kaliteyi ve Fiyatı KAÇIRMA!
Arkadaşlar r5 5600x işlemcim ile ROG B550-E Gaming anakartımı satıyorum. İşlemci daha 2 aylık Anakart 6 aylık hepsi kutulu tam içerikli...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
162
219TL bütçe var, istediğiniz oyun 5-10 lira indirimli alınır.
219TL bütçe var, istediğiniz oyun 5-10 lira indirimli alınır. / güvence falan sağlarım.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
230
Seagate Desktop HDD 1 TB Barracuda 1000 GB Seri ATA II sabit disk
Sıfır. Pazarlık yapılır Seagate Desktop HDD 1 TB Barracuda. sabit Boyut: 3.5 " Kapasite: 1000 GB sabit disk Devir sayısı: 7200 dev/dak (rpm)...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
224
CS:GO / M4A4 | Royal Paladin (Minimal Wear)
0.11197594553232 Steam satış fiyatı 330 TL dir Ödeme : Ziraat ve ya papara Bakmak isteyenler için...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
178
Satılık epic games hesabı 1000 tl değerinde oyun sadece 120 tl
Satılık Epic Games hesabı ihtiyaçtan satılıktır. STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition Rage 2 Galactic Civilizations III Creature...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
172
Steam Hesabım
Steam hesabımı satmak istiyorum. Daha detaylı bilgi için discord: ! F4TAL!TY#0084 CSGO seçkin değil. Profil linki...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
246
Uygun Fiyata Oyuncu Bilgisayarı
Ryzen 5 1500x İşlemci 8 Gb Ram Galax Black Oc Sniper Edition 750 Ti 2 Gb Asus Prime B350mk anakart 1 tb hdd darkn10 kasa fsp 600w +80 psu Philips...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
323
Satılık Oyunlar 10TL (RDR2,CP2077,AC: VALHALLA, Death Strading vb.)
Oyunlar Aile hesabı mantığı ile çalışmaktadır. Geforce Now ile de oynayabilirsiniz. Geforce Now şart değil. Online oynayamazsınız. Ama bunu dert...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
148
steam bütün skinler oyunlar market fiyatından daha ucuza veriyorum
steam bakiyem var onu nakite çevirmek için steam da hediye edilen takas edilen bütün şeyleri alıp satabilirim market fiyatından daha ucuza...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
194
ryzen 3 2200g var bende takas + üstüne para
ekran kartım rx5500xt işlemcim 2200g darboğaz yapıyor takas + üsütne para verebilrim değiştirmek isteyen varmı? ürün tertemizdir bi sıkıntısı...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
296
VALORANT ELMAS HESAP
valorant betadan beri oynanan hesap elmas 2 hesapdır tüm ajanlar açıktır hesapda1675vp yüklüdür ilk maili verilicektir
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
332
Valorant bol skinli hesap
Her şey fotoğraflarda gözüktüğü gibi pazarlık olabilir takas hesaba göre düşünülür ama satmaktan yanayım. Hesap elmas 2 immortal elodur elmas 3...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
584
Sapphire 1GB 256 Bit HD 6950
İstanbul Sapphire 1GB 256 Bit HD 6950 650.00 TL
Yeni ekran kartı aldım beyler. Emektarımı satılığa çıkarttım.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
221
CS:GO / M4A4 | Royal Paladin (Minimal Wear)
0.11197594553232 Steam satış fiyatı 330 TL dir Ödeme : Ziraat ve ya papara
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
145
Satılık CS:GO kasaları, eşyaları.
Kırık diş kasasından 72 tane var ve tane fiyatı 6,24 TL'dir. Tüm envanteri 515 TL'ye bırakabilirim. Zaten kasaları bilen bilir 1 yıl sonra rahat...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
192
GTA 5 Epic Games hesabı oyuna bile girilmedi.
GTA 5 Epic Games hesabıdır hiç bir şekilde oyuna bile girilmedi güvence istiyen varsa telefon numaramı verebilirim. 20 TL'lik Steam cüzdan kodu...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
206
Gta 5 (epic games temiz hesap)
- şifreyi - e-postayı istediğiniz gibi değiştirip kendinize özel yapabilrisiniz
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
281
Maksimum 1000TL Fiyatla Ekran Kartı Arıyorum
Merhaba arkadaşlar. Maksimum 1000tl fiyatlı kart arıyorum. Kredi kartıyla alışveriş yapacağım. Kabul edenler yazsın lütfen. Sahibinden zebramo...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
269
Günlük Eba Kasa
Günlük Eba Kasa 850.00 TL
Kasa internete girmek uzaktan eğitim gibi işler için uygundur bir ekran kartı takıp dilediğiniz gib oyunda oynanır işlemci rx560 kadar...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
216
Top Bottom