freygasm ilanlar

Bebek gibi kullanılmamış 2 set keycaps
Mor pembe olan ışık geçiriyor, beyaz yeşil olanın ses profili mükemmel. İkisi de hiç kullanılmadı. Şuan satın almak isterseniz fiyatı internet...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
84
2 set kullanılmamış bebek gibi keycaps
Mor pembe olan ışık geçiriyor, beyaz yeşil olanın ses profili mükemmel. İkisi de hiç kullanılmadı. Şuan satın almak isterseniz fiyatı internet...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
369
İki set oem ve xda keycaps
Ankara İki set oem ve xda keycaps 450.00 TL
İkisi de hiç kullanılmadı, kutularında duruyor. Foto çekmek için takıp çıkardım. Yeşil beyaz olan pazarlıksız 450tl, mor pembe olan pazarlıksız...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
106
Corsair K60 RGB CHERRY VIOLA
Garantiden sıfırıyla değişeli 2ay oluyor,tertemiz kozmetik hatasız. Kendi tuşları kullanılmadı bile. 1500TL dip. KFG tam 15-16ay garantisi mevcut.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
120
Keycaps Pazarı
Keycaps Pazarı 525.00 TL
2set Ansi layout küçük enter - büyük sağ shift pbt keycaps mor olan ışık geçiriyor ve space sesi mükemmel , yeşil olanın kalitesi çok iyi ve genel...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
157
KEYCAPS PAZARI
KEYCAPS PAZARI 575.00 TL
2 set OEM profile keycaps Ansi layout. Mor olan ışık geçiriyor, ikisi de pbt ama yeşil olanın malzeme kalitesi ve ses tonu mükemmel. kargo dahil...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
132
2set pbt keycaps (Mor olan ışık geçiriyor)
Mor olan ışık geçiriyor, aldığım fiyata veriyorum,sabah geldi kullanılmadı (benim klavyemin shifti bi tık daha küçük tam olmadı, sıkıntısız...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
116
CORSAIR K60 RGB PRO CHERRY VIOLA
Garantiden yeni geldi, 1-2aydır kullanılıyor tertemiz herhangi bir sıkıntısı yok, 15ay garantisi mevcut kfg tam. Cherry viola switch mevcut low...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
83
SIKINTISIZ- TEMİZ VEYA SIFIR EKİPMANLAR
COBRA PRO JELATİNİ AÇIK KULLANILMADI SIFIR KONDİSYON KFG TAM 1900TL DİP CORSAIR STRAFE MK2 CHERRY MX SILENT GLOBAL GARANTI VAR KUTU YOK SIKINTISIZ...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
181
5700x-3070TI-TUFB550M-3600MHZ 2X16-500GB-750W
Ryzen 7 5700X Asus TUF GAMING B550M-PLUS Kingston Fury Beast 32GB (2x16GB) 3600MHz CL18 DDR4 Inno3D RTX3070Ti x3 8GB 256Bit GDDR6X Cougar Aqua 120...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
96
STEEL SERIES PRISMCAPS UK LAYOUT
STEELSERIES PRISMCAPS UK LAYOUT BEYAZ 1AY KULLANILDI 550 PAZARLIKSIZ
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
102
CORSAIR STRAFE MK2 CHERRY MX SILENT
CORSAIR STRAFE MK2 GLOBAL GARANTİ VAR SIKINTISIZ 2700
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
75
RAZER COBRA PRO
RAZER COBRA PRO 1,900.00 TL
RAZER COBRA PRO TEST İÇİN AÇILDI KULLANILMADI KFG TAM 1900DİP
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
112
5700X-3070Ti-32GB CL18 3600MHZ-TUF B550M-500GB SSD TERTEMİZ SİSTEM
Ryzen 7 5700X Asus TUF GAMING B550M-PLUS Kingston Fury Beast 32GB (2x16GB) 3600MHz CL18 DDR4 Inno3D RTX3070Ti x3 8GB 256Bit GDDR6X Cougar Aqua 120...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
72
Steelseries prism caps beyaz (1ay kullanıldı)
Çok az kullandım, klavye değiştiğim için satıyorum. Eksik yok tertemiz büyük enter uyumlu UK versiyon amazon fiyatı 800tl 600den satıyorum...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
113
SIFIR AYARINDA RAZER COBRA PRO
İhtiyaç fazlası yedek olarak almıştım, çok fazla ürün biriktiği için elimde satıyorum. Kutu fatura garanti tam, test için kutu açıldı . Sorunsuz...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
126
Razer cobra pro (Sıfır Ayarında)
Sadece jelatinini açtım, çalışıyor mu diye bakıp geri koydum. İhtiyaç fazlası olarak aldığım için kullanmadım bile. Sıfırdan tek farkı kutunun...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
103
EPOMAKER TH80X (BUGÜN SATILMAZSA İADE OLACAK)
Amazondan aldım, 8000mah versiyonu. Yenisini almak isterseniz 4000mah var piyasada. Gateron yellow prelubed switchler var. İsterseniz ekstra...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
236
Steelseries prismcaps (uk layout)
Çok fazla kullanmadım, 550tl tüm tuşlar tertemiz.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
125
CORSAIR STRAFE MK2 CHERRY MX SILENT
KF yok global garanti mevcut. Yeni temizledim, keycapleri kullanılmadı. Red switchten daha sessiz switchleri. Türkiyeye bu switchli modeli...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
140
Top Bottom