freygasm ilanlar

COBRA PRO KUTUSU AÇILDI KULLANILMADI KFG TAM
1900tl son fiyatım, kullanılmadı. Sadece geldiğinde test ettim. Kutu fatura garanti tam. 1900tl acil.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
125
EPOMAKER TH80X (SADECE TEST EDİLDİ)
Amazondan aldım, 8000mah versiyonu. Yenisini almak isterseniz 4000mah var piyasada. Gateron yellow prelubed switchler var. İsterseniz ekstra...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
133
COBRA PRO SIFIR AYARINDA
İhtiyaç fazlası aldım, kutusunu açtım 2gün test edip yerine koydum. 2000TL dip, pazarlık yok. KFG vs tam. 3ay olmadı alınalı. Kutuyu açtığım için...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
131
COBRA PRO KULLANILMADI
İhtiyaç fazlası aldım, kutusunu açtım 2gün test edip yerine koydum. 2000TL dip. KFG vs tam. 3ay olmadı alınalı. Kutuyu açtığım için sıfır diye...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
94
COBRA PRO SIFIR DENİLEBİLİR
İhtiyaç fazlası aldım, kutusunu açtım 2gün test edip yerine koydum. 2000TL dip. KFG vs tam. 3ay olmadı alınalı. Kutuyu açtığım için sıfır diye...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
101
KULLANILMAMIŞ COBRA PRO
Kutusu açılıp test edip geri koydum KFG TAM SIFIRDAN TEK FARKI KUTU JELATİNİ YOK. Yedek niyetine almıştım zaten hali hazırda deathadder v3 pro...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
72
COBRA PRO SIFIR, TEST EDİLDİ
Bugüne özel 2100e bırakıyorum, ihtiyaç fazlası yedek olarak almıştım kullanmadım bile. Kfg tam 2-3aydır yatıyor.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
81
Razer cobra pro '' SIFIR ''
Hali hazırda deathadder v3 pro kullanıyorum, yedek olarak almıştım. Test edip kutusuna koydum. Garanti fatura her şeyi tam. Ciddi alıcıya cüzi...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
81
BitFenix Garen 4 Fanlı 600 W ATX Bilgisayar Kasası
600w sıkıntısız, 2ay olmadı alınalı KFG full 2000tl.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
289
Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 KFG
1ay olmadı alınalı, kfg tam sıkıntısız 2x8 3600mhz 1000tl.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
253
TUF B450PLUS GAMING KFG YOK
KFG yok, herhangi bir sorunu yok 4ram slotlu temiz kullanılmış anakart.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
287
CRUCIAL P3 PLUS 1TB 3AYLIK
Herhangi bir sıkıntısı vs yok, sağlığı iyi. 2tb bile yazılmadı. 3aylık, amazondan alınma.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
131
ROG 3070 5 AY GARANTILI, OYUNCU SİSTEMDEN SÖKÜLDÜ
5ay garantisi mevcut, tertemiz kart. Furmark 1920x1080 67-68 10dk sonucu. Fiziksel olarak da tertemiz. Kutusu, iç kutusu mevcut.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
170
ARCTIC LIQUID FREEZER 240MM ARGB 1senelik kfg var
KFG mevcut, 1senelik türkiyeden alınma kutu garanti fatura var. Herhangi bir sıkıntısı yok, fanları arctic garanti kapsamında 6.ayda tekrar...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
101
RAZER COBRA PRO '' SIFIR ''
Test için 2-3kere kullanıp kutusuna koydum, elimde deathadder v3 pro olduğu için fazlalık benim için, yedek olarak almıştım zaten. 2200e veriyorum.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
108
CORSAIR STRAFE MK2 CHERRY MX SILENT
Bir sorunu yok, son revizyon strafe. Global garantisi var, keycapsleri kullanmadım bile. Arkasında ekstra usb girişi olan model, usb girişi azıcık...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
95
CORSAIR STRAFE MK2 CHERRY MX SILENT SIKINTISIZ GLOBAL GARANTİLİ
Bir sorunu yok, son revizyon strafe. Global garantisi var, keycapsleri kullanmadım bile. Arkasında ekstra usb girişi olan model, usb girişi azıcık...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
107
RAZER COBRA PRO ''SIFIR''
Test edilip kutusuna kaldırıldı, fiyatı uygun geldiği için almıştım ama hali hazırda kullandığım deathadder v3 pro olduğu için yatıyor kutusunda...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
71
CORSAIR STRAFE MK2 CHERRY MX SILENT
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
71
CRUCIAL P3 PLUS 1TB (SIFIR 2 ADET)
Sıfır, kutuları jelatinleri dahi açılmadı. Amazon faturalı. Akakçe fiyatı 1900tl, uyguna vereceğim. Fiyat teklifi için yazın yardımcı olurum...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
107
Top Bottom