freygasm ilanlar

KENDİ HESABINIZDA 36+AY GAMEPASS ÜYELİGİ
Xbox 3yıl bugu fixlendiğinden sonra ücretleri baya bi arttı ve kur farkından dolayı daha da artacağını biliyorsunuz, çok cüzi bir miktar ile uzun...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
116
Xbox 3yıl bugu fixlendiğinden sonra ücretleri baya bi arttı ve kur farkından dolayı daha da artacağını biliyorsunuz, çok cüzi bir miktar ile uzun...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
98
COMPANY OF HEROES 3 KODU
Amd işlemci kampanyasından aldım, oyunun fiyatı 800tl.450tlye hayırlı olsun.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
99
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
135
KENDİ HESABINIZDA 43AY GAMEPASS ÜYELİGİ
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
199
COMPANY OF HEROES 3 KODU
Amd işlemci kampanyasından aldım, oyunun fiyatı 800tl.500tlye hayırlı olsun.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
88
MSI GAMING Z TRIO 3080
MSI GAMING Z TRIO 3080 12,500.00 TL
30.03.2022 Vatan faturalı. Kutu fatura askı aparatı her şeyi tamdır. Fiyat 12.500TL. CİDDİ ALIYA PAZARLIK OLUR. TEST DEĞERLERİ FOTOLARDA MEVCUTTUR.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
152
8GB GSKILL RIPJAWS-8GB XPG GAMMIX D30
Gskill amazondan alındı garantisi var 17ay,xpgde ömür boyu garantili. Chipleri iyi cl6 3600de calisiyor ikisi de. Biri micron e, biri hynix cjr.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
379
5800x GOLDEN SAMPLE(SIFIR,SADECE SİLİKON TEST EDİLDİ)
Trendyol fatura garantili. Traydir. Sadece silikonu öğrenmek için test ettim, elimde fazlalık olduğu için satıyorum.Silikondan ötürü daha soğuk ve...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
219
36ay+ xbox üyeligi
⚠️Xbox 3yıl bugu fixlendiğinden sonra ücretleri baya bi arttı ve kur farkından dolayı daha da artacağını biliyorsunuz, çok cüzi bir miktar ile...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
144
36ay+ xbox üyeligi
⚠️Xbox 3yıl bugu fixlendiğinden sonra ücretleri baya bi arttı ve kur farkından dolayı daha da artacağını biliyorsunuz, çok cüzi bir miktar ile...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
162
36ay+ xbox üyeligi
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
161
5800x golden sample
İşlemci sıfırdır, sadece testini yaptım 1hafta gibi bir süre, sonrasında elimdeki 5800x3dyi kullandım. Silikon kalitesinden dolayı O.Ca müsaittir...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
158
36ay+ xbox ultimate üyeligi
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
95
''SIFIR'' 5800x golden sample
İşlemci sıfırdır, sadece testini yaptım 1hafta gibi bir süre, sonrasında elimdeki 5800x3dyi kullandım. Silikon kalitesinden dolayı O.Ca müsaittir...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
114
36+AY XBOX ÜYELİGİ 200TL
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
105
''SIFIR''5800x golden sample
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
85
36+AY XBOX ÜYELİGİ 200TL
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
119
''SIFIR''5800x golden sample
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
82
36+AY XBOX ÜYELİGİ 200TL
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
88
Top Bottom