5332.webp

Satılık Crucial Ballistix 3600Mhz CL16 4x8GB DDR4 Ram Bellek

Satılmış
Micron E-Die çipli, yüksek o.c. potansiyelli ram bellek kiti.
9,500.00 TRY
Marka
Crucial
Durumu
İkinci El
Durum
This item has been sold and is no longer available!

Detaylar

Herkese merhaba.

Vatan Bilgisayar üzerinden 2022 yılında satın aldığım 4x8 GB Crucial Ballistix 3600mhz cl16 ram'ler satılıktır. Bu ramleri AM4 sistemimle uzun süre stabil bir şekilde 1600AF, 5600x ve 5700x3d işlemciler ile birlikte sorunsuz kullandım. Micron E-Die çip ve aynı banttan çıkma ürünler olduğu için dört adet bellek takılmasına rağmen stabilite anlamında sorunsuz, hatta AM4 çipsetlerde performans 2x16 kitlere göre biraz daha yüksek oluyor, youtube'daki test videolarından bu durumu onaylayabilirsiniz.

Micron E-Die overclock potansiyeli anlamında DDR4 neslinin en iyilerinden biri, ben ekstra voltaj vermeden 3600mhz cl14 değerlerini ve optimize edilmiş timingleri overclock yapabildim. Bu sayede çok düşük gecikme süreleri ile yüksek performans alabilirsiniz.

Ürünlerin kutusu ve faturası mevcuttur. Antalya içi elden, şehir dışına havale sonrası kargo yapabilirim. Referanslarım mevcuttur. Görsel temsilidir, kutu ve faturalı görseli yakında ekleyeceğim.

Alıcısına hayırlı olsun.

Yorumlar

Ddr4 8 GB 3600mhz ram için şuan tek 1 ram için vereceğim para 1000 TL'yi geçmez geçemez bu paranın üstünü isteyen insan değildir

Ddr4 8 GB 3600mhz ram için şuan tek 1 ram için vereceğim para 1000 TL'yi geçmez geçemez bu paranın üstünü isteyen insan değildir
Biraz piyasayı okuyabilseniz, ekonomi bilseniz, arz talep bilseniz bu şekilde konuşmazsınız. Güncel sistemlerin arzı kısılınca kullanıcılar alternatif ararlar. Eğer bu sistem bellek sistemi ise kendinden önceki nesil dışında muadili olmadığı için ddr5'e 20 bin vermek istemeyen arkadaşlar ddr4'e yönelmek zorunda kalacak. Ben de keyfimden yükselmedim fiyatı, DDR 5'e çok para ödedim karşılığında eski ramlerimi de buna göre konumlandırdım. Ne yapayım alırken 15 20 bin verip satarken 1000 mi yazayım :)

Tekrar açıklama yapmayacağım, rica ediyorum edebinizle yorum yapın.

Bu arada bu ilan geçtiğimiz haftaya kadar 4 adet ram kiti 4500 liradan sahibindende uzun süre listelendi. Baktım 4 bin pahalı geliyor insanlar 2 3 bin teklif ediyor ben de buna istinaden fiyat belirledim. En azından şimdi 5 bin teklif edecekler ben de keyfime göre kabul edeceğim veya etmeyeceğim. Bu yüzden saygı sınırlarını aşmadan eleştiri yaparsanız herkes için daha iyi olur.

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
moonshine07
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
RAM
Hit
529
Yorumlar
7
Sona eriyor