GSKILL 16GB (1x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz CL18 Ram arıyorum 1 Adet kodu "F4-3600C18S-16GVK", elinde olan arkadaşlar benimle iletişime geçerse çok sevinirim, ayrıca 2x8 ile takas yapmayı düşünebilirim öyle bir ihtiyacı olan arkadaş varsa iletişime geçebilir. İyi satışlar. 136412-1_large.webp 23.3 KB · Hit: 68
A A ALCUNE Pazartesi, 16:17 hocam elimde zaten bir adet 16'gblık var ikincisini arıyorum ben de, eğer tek modül olarak satmayı düşünürseniz haberleşelim tekrardan.
hocam elimde zaten bir adet 16'gblık var ikincisini arıyorum ben de, eğer tek modül olarak satmayı düşünürseniz haberleşelim tekrardan.
A A ALCUNE Dün, 13:09 ZİFX yazmış: bende 32 olanı var olur mu sana 16x2 Devamı için tıklayın... fiyat ne düşünüyorsun hocam?
ZİFX yazmış: bende 32 olanı var olur mu sana 16x2 Devamı için tıklayın... fiyat ne düşünüyorsun hocam?
Z Z ZİFX Dün, 15:11 ALCUNE yazmış: fiyat ne düşünüyorsun hocam? Devamı için tıklayın... tek modül satmayı düşünmüyorum ddr5 geçeceğim için 32 beraber vercem
ALCUNE yazmış: fiyat ne düşünüyorsun hocam? Devamı için tıklayın... tek modül satmayı düşünmüyorum ddr5 geçeceğim için 32 beraber vercem
A A ALCUNE Dün, 16:50 ZİFX yazmış: tek modül satmayı düşünmüyorum ddr5 geçeceğim için 32 beraber vercem Devamı için tıklayın... 2 modül için sormuştum ben de hocam.
ZİFX yazmış: tek modül satmayı düşünmüyorum ddr5 geçeceğim için 32 beraber vercem Devamı için tıklayın... 2 modül için sormuştum ben de hocam.
Z Z ZİFX Bugün, 10:13 ALCUNE yazmış: 2 modül için sormuştum ben de hocam. Devamı için tıklayın... 8500