1650 veya dengi ekran kartı lazım fiyatına göre 1050 ti de i5 6500 16 ram li sisteme gidecek kart arıyorum download.webp 6.6 KB · Hit: 108
E E erw1ce 13 Mayıs 2026 merhaba istanbuldayım 5060 aldım daha yeni, 1650mi satmak istiyorum ne düşünüyorsun kargoyla veya uygulama üzerinden olur
merhaba istanbuldayım 5060 aldım daha yeni, 1650mi satmak istiyorum ne düşünüyorsun kargoyla veya uygulama üzerinden olur
E E erw1ce 13 Mayıs 2026 erw1ce yazmış: merhaba istanbuldayım 5060 aldım daha yeni, 1650mi satmak istiyorum ne düşünüyorsun kargoyla veya uygulama üzerinden olur Devamı için tıklayın... palit marka, 3 veya 4 sene önce aldım içini hiç açmadım bakım falan yaptırmadım test de yaptırmadım kutusu faturası hepsi duruyor
erw1ce yazmış: merhaba istanbuldayım 5060 aldım daha yeni, 1650mi satmak istiyorum ne düşünüyorsun kargoyla veya uygulama üzerinden olur Devamı için tıklayın... palit marka, 3 veya 4 sene önce aldım içini hiç açmadım bakım falan yaptırmadım test de yaptırmadım kutusu faturası hepsi duruyor
H H hbey 15 Mayıs 2026 erw1ce yazmış: palit marka, 3 veya 4 sene önce aldım içini hiç açmadım bakım falan yaptırmadım test de yaptırmadım kutusu faturası hepsi duruyor Devamı için tıklayın... iletişim bilgilerini alabilir miyim hocam wp üzerinden konuşalım istersen
erw1ce yazmış: palit marka, 3 veya 4 sene önce aldım içini hiç açmadım bakım falan yaptırmadım test de yaptırmadım kutusu faturası hepsi duruyor Devamı için tıklayın... iletişim bilgilerini alabilir miyim hocam wp üzerinden konuşalım istersen
Y Y Yumurtaseverim 17 Mayıs 2026 Eğer henüz almadıysanız kaç lira bandında baktığınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.