Yeni akvaryum minimal bir kasaya geçeceğim için satıyorum. ATX Boyutunda ve tüm anakartlar ile uyumludur.
AlexMercher 20 Haziran 2026 ozy_34 yazmış: 1000tl uygun olursa almak istiyorum Devamı için tıklayın... son fiyatı 1800 hocam psu'suz şekilde Son düzenleme: Pazar, 14:31
ozy_34 yazmış: 1000tl uygun olursa almak istiyorum Devamı için tıklayın... son fiyatı 1800 hocam psu'suz şekilde
AlexMercher 20 Haziran 2026 Wits yazmış: Bende 1000tl ye almak istiyorum Devamı için tıklayın... son fiyatı 1800 hocam psu'suz şekilde Son düzenleme: Pazar, 14:31
Wits yazmış: Bende 1000tl ye almak istiyorum Devamı için tıklayın... son fiyatı 1800 hocam psu'suz şekilde
AlexMercher Pazar, 14:30 lGeneralWTl yazmış: hocam 750 watt psu ile en son ne olur Devamı için tıklayın... Son fiyatı hocam bana göre, ancak sen kaç teklif ediyorsun?
lGeneralWTl yazmış: hocam 750 watt psu ile en son ne olur Devamı için tıklayın... Son fiyatı hocam bana göre, ancak sen kaç teklif ediyorsun?
L L lGeneralWTl Pazar, 15:41 AlexMercher yazmış: Son fiyatı hocam bana göre, ancak sen kaç teklif ediyorsun? Devamı için tıklayın... psu modelini öğrenebilir miyim ocypus delta 750 watt bronze mu
AlexMercher yazmış: Son fiyatı hocam bana göre, ancak sen kaç teklif ediyorsun? Devamı için tıklayın... psu modelini öğrenebilir miyim ocypus delta 750 watt bronze mu
L L lGeneralWTl Pazar, 16:05 lGeneralWTl yazmış: psu modelini öğrenebilir miyim ocypus delta 750 watt bronze mu Devamı için tıklayın... hocam tel no alabilir miyim ciddi aşıcıyım wp üzerinden konuşalım
lGeneralWTl yazmış: psu modelini öğrenebilir miyim ocypus delta 750 watt bronze mu Devamı için tıklayın... hocam tel no alabilir miyim ciddi aşıcıyım wp üzerinden konuşalım