Sıfır üründür sadece furmark ve occt tastleri için takıp çalıştırdım jelatinleri üstünde son fiyat IMG_2785.webp 1 MB · Hit: 109
NVIDIAMDINTEL Cumartesi, 14:14 Kutusu açıldığı andan itibaren 2.ele geçer . Bu ürün sıfır değil 2.eldir benim gözümde.
W W witsred Cumartesi, 16:48 NVIDIAMDINTEL yazmış: Kutusu açıldığı andan itibaren 2.ele geçer . Bu ürün sıfır değil 2.eldir benim gözümde. Devamı için tıklayın... Hocam kapalı kutuydu bir arkadaş dedi açıp bu testleri yaparmısınız bazen stokta olsa sıkıntı olabiliyor dedi yaptım testleri attım almadı kendisi.
NVIDIAMDINTEL yazmış: Kutusu açıldığı andan itibaren 2.ele geçer . Bu ürün sıfır değil 2.eldir benim gözümde. Devamı için tıklayın... Hocam kapalı kutuydu bir arkadaş dedi açıp bu testleri yaparmısınız bazen stokta olsa sıkıntı olabiliyor dedi yaptım testleri attım almadı kendisi.
W W Wits Cumartesi, 23:59 PC DONANIM yazmış: son kaç olur Devamı için tıklayın... Hocam sahibindende falan 26 ya koydum buraya özel son fiyat bu ehliyete yazıldığım için acil para lazım.
PC DONANIM yazmış: son kaç olur Devamı için tıklayın... Hocam sahibindende falan 26 ya koydum buraya özel son fiyat bu ehliyete yazıldığım için acil para lazım.