100603.webp

Satılık Nvidia TERTEMİZ GARNTİLİ MSI RTX 5070 12GB VENTUS 2X OC

msi RTX5070 12GB VENTUS 2X OC
31,000.00 TRY
Durumu
İkinci El
Bellek
12GB

Detaylar

Kartım beyaz sistemimde gözüme batıyor, hiçbir kusuru yok tamamen estetik amaçlı satıyorum.
24 Kasım 2025 iTopya faturalıdır. İlan görsellerinde 2K çözünürlükteki furmark değerlerini belirttim. Lütfen diğer ilanlar ile karşılaştırın! Benim kartım furmark testinde tam yükte en fazla 63 derece ısınıyor görselini ekledim, üstelik bu serin çalışmaya rağmen 204-210FPS elde edebiliyor. Kartımda hiçbir kusur yoktur, garantisi 25 Kasım 2027'ye kadar devam etmektedir, asla içi açılmamış ve kurcalanmamıştır, hep ekran kartı tutucu ile kullanılmıştır sarkma sorunu yoktur. Beyaz 5070 veya 5070ti modelleri ile cüzzi farklar ile takas düşünebilirim. Görüntülü konuşarak istediğiniz testi gönderebilirim. CS2'de 2K da 600fpsleri zorlayabilirsiniz. Alıcısına hayırlı olsun.
Daha detaylı sorularınız için mesaj atabilirsiniz.
Ankara içi elden teslim edilebilir.
İstanbul, Eskişehir veya YHT olan iller için [yemekler sizdense:)] elden teslimat olabilir.

Yorumlar

hocam isinize karismak gibi olmasin furmark testi en azindan 10 dakika olmali. ayrica fanlar 3600 rpm yuzde yuz donuyor olarak gozukuyor. 1 dakikada sicaklik ciddi yukselmeden bu degere cikmasi garip geldi, manuel ayar mi yapmistiniz?

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
mdlbslr
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Ekran Kartı
Hit
75
Yorumlar
1
Sona eriyor