isademir Dün, 17:03 Aynı sistemden 2.el aldım işlemci anakart ve ramler 13bine aldım.Büyük kazık yemişim keşke daha erken görseydim düşünmeden alırdım
Aynı sistemden 2.el aldım işlemci anakart ve ramler 13bine aldım.Büyük kazık yemişim keşke daha erken görseydim düşünmeden alırdım
hasanplt43 Dün, 17:05 isademir yazmış: Aynı sistemden 2.el aldım işlemci anakart ve ramler 13bine aldım.Büyük kazık yemişim keşke daha erken görseydim düşünmeden alırdım Devamı için tıklayın... Yeni geçtim am5 sisteme daha erken atamazdım maalesef
isademir yazmış: Aynı sistemden 2.el aldım işlemci anakart ve ramler 13bine aldım.Büyük kazık yemişim keşke daha erken görseydim düşünmeden alırdım Devamı için tıklayın... Yeni geçtim am5 sisteme daha erken atamazdım maalesef
B B BÖCEK Dün, 17:26 isademir yazmış: Aynı sistemden 2.el aldım işlemci anakart ve ramler 13bine aldım.Büyük kazık yemişim keşke daha erken görseydim düşünmeden alırdım Devamı için tıklayın... Nasjl aldın 13 e knk o fiyata 32gb halli bundellar var 13 bine ztn sıfırnı alırsın bu bhndelım
isademir yazmış: Aynı sistemden 2.el aldım işlemci anakart ve ramler 13bine aldım.Büyük kazık yemişim keşke daha erken görseydim düşünmeden alırdım Devamı için tıklayın... Nasjl aldın 13 e knk o fiyata 32gb halli bundellar var 13 bine ztn sıfırnı alırsın bu bhndelım
isademir Dün, 17:32 BÖCEK yazmış: Nasjl aldın 13 e knk o fiyata 32gb halli bundellar var 13 bine ztn sıfırnı alırsın bu bhndelım Devamı için tıklayın... Pardon 5600x3d aldım ben
BÖCEK yazmış: Nasjl aldın 13 e knk o fiyata 32gb halli bundellar var 13 bine ztn sıfırnı alırsın bu bhndelım Devamı için tıklayın... Pardon 5600x3d aldım ben
hasanplt43 Dün, 23:45 berkeaasln yazmış: ıtx sisteme uyarmı hocam Devamı için tıklayın... uymaz diye biliyorum