İşlemci : Ryzen 5 3600X
Anakart : B450 Plus Gaming
Ram : 32 GB DDR4 3200 Mhz Cl 16
Ekran Kartı : Asus Tuf Rx 5700 8 GB
Depolama 512 GB M2 SSD
Güç Kaynağı : Uzun Süre Geçtiği İçin Tam Hatırlamıyorum Tahminim 650 W Bronz
Kasa : Corsair Delta RGB
İşlemci Render Esnasında Max 81 Derece Gördü Ortalama 76 Derecede Çalışıyor
Güncel Oyunları Oynatabilen Bir Bilgisayar Orta Ayarlarda Her Oyunu Açabiliyor CS 2 De En Yüksek Ayarlarda Yaptığım Testleri Koydum Sigara İçmeyen Birisiyim Herhangi Bir Koku Veya Yapışkan Madde Birikmesi Yok Bilgisayarlardan Anlarım Düzenli Temizliğini Yaptım Macunları Değiştirildi Ekran Kartına Dokunulmadı Isı Testlerinde Gerek Olmadığını Zaten Görebilirsiniz Herhangi Bir Sorunuz Olursa İletişime Geçebilirsiniz Kasayı Elden Teslim Ederek Satmak İstiyorum Bursa İçinden Alıcı Olursa Sevinirim Öbür Türlü Başka İllerden Gelip Teslim Almanız Gerekir Kargo Firmalarına Güvenemiyorum
Anakart : B450 Plus Gaming
Ram : 32 GB DDR4 3200 Mhz Cl 16
Ekran Kartı : Asus Tuf Rx 5700 8 GB
Depolama 512 GB M2 SSD
Güç Kaynağı : Uzun Süre Geçtiği İçin Tam Hatırlamıyorum Tahminim 650 W Bronz
Kasa : Corsair Delta RGB
İşlemci Render Esnasında Max 81 Derece Gördü Ortalama 76 Derecede Çalışıyor
Güncel Oyunları Oynatabilen Bir Bilgisayar Orta Ayarlarda Her Oyunu Açabiliyor CS 2 De En Yüksek Ayarlarda Yaptığım Testleri Koydum Sigara İçmeyen Birisiyim Herhangi Bir Koku Veya Yapışkan Madde Birikmesi Yok Bilgisayarlardan Anlarım Düzenli Temizliğini Yaptım Macunları Değiştirildi Ekran Kartına Dokunulmadı Isı Testlerinde Gerek Olmadığını Zaten Görebilirsiniz Herhangi Bir Sorunuz Olursa İletişime Geçebilirsiniz Kasayı Elden Teslim Ederek Satmak İstiyorum Bursa İçinden Alıcı Olursa Sevinirim Öbür Türlü Başka İllerden Gelip Teslim Almanız Gerekir Kargo Firmalarına Güvenemiyorum