1000085534.webp

Satılık Toplu ilan

3,500.00 TRY
Marka
Steelseries
Durumu
İkinci El

Detaylar

3 Tane Mouse Toplu Vermek İstiyorum

Latest questions

haste için fiyat nedir ?
OBirBalık
OBirBalık
Ülkemizde okuduğunu anlama olayının ne kadar düşük olduğunu tekrar hatırlattığın için teşekkürler TOPLU SATTIĞIMDA 3.5 A VERİYORUM Kİ UCUZ OLSUN Kİ BEN TEK TEK SATMAKLA UĞRAŞMAYAYIM AMA SEN TEK BİR ÜRÜN İSTERSEN BENİ UĞRAŞTIRDIĞIN İÇİN UCUZ DEĞİL NORMAL FİYATINI SÖYLÜYORUM Yani kısacası sen hepsini alırsan 3.5 çünkü toplu alıyorsun tek tek alırsan aynı ürünlerin hepsi daha pahalı önceki mesajımda yazmama rağmen hala bana o zaman obur iki ürün 1.5 olmalı diyorsun benim toplu satma sebebim senin gibi daha okuduğunu anlamayan kişilerle uğraşmak istememem umarım bu sefer yeterince açıklayıcı olmuştur
M
MertZ1
dostum 3 tane mouse almayacağım 3 ünü toplu fiyatından verdiğinde uygun tutabiliyorsan teklide de tutarsın cebine giren para aynı okuduğumu anlayabiliyorum ama sen tekli olarak 2 2 2 fiyat biçersen 6 olur %50 indirim mi yapıyon 3 alınca
M
MertZ1
tekli uğraşmak değil tekli sattığında daha çok kazanmak istiyor oluyorsun 2k istediğinde

Yorumlar

Görüntülenebilecek yorum bulunmuyor

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
OBirBalık
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Mouse
Hit
56
Sorular
1
Sona eriyor

OBirBalık Nickli üyenin diğer ilanları

• Satılık Toplu Satılık İlan
    Hepsini Toplu Veriyorum Tek Tek Satmakla Uğraşmak İstemediğim İçin Bunu Yapıyorum fatura ve...

Mouse Daha Fazlası

Geri